Never mess with the Artist! #07

Sorry dat het zo lang duurde xD
Ik en Rox hadden het best druk (A)
Dus geniet van deel 7! ;D

Mogelijke uitkomsten

Romantic Party <3 (7 x uitgekomen)



Dus hoe was het? vraag ik als ik de tandenborstel uit mijn mond heb gehaald. in n woord, geweldig! zegt ze nog nagenietend. Dat kan ik zien, dus hebben jullie gezoend vraag ik met een wenkbrauwiebel. Ja, per ongeluk wel eens waar, maar we hebben we lipcontact gehad als je begrijpt wat ik bedoel zegt ze met een knipoog.
Sexy!!! gil ik en ik spring op de bank. Omg!!! Dani lla: Jij wil dat ook wel h ? vraagt ze met een knipoog. Met Gustav? Nee, bedankt grinnik ik. Niet met Gustav, idioot, met Bill zegt ze met een grijns. Mmm, ja tegen Bill zeg ik geen nee antwoord ik met een grijns.
Daniëlla loopt de badkamer in en even later komt ze in haar slaapshortje en t-shirt terug.
Daniëlla POV:
Ik loop terug de woonkamer in. Dromend laat ik me op de bank vallen. “Hij is zooo geweldig” zucht ik. “Hou dat gezwijmel voor later! Vanaaf gaan we bibberen! Saw V of The happening?” zegt Roxanne glimlachend terwijl ze 2 dvdhoesjes omhoog houdt.
Ik laat mijn vinger rusten op het kuitje van mijn kin en leg mijn hand op mijn ogen en mijn vinger gaat van links naar rechts. “Iene Miene Putte Tien pompt trutten, Iene Miene Kaas, jij bent de baas, maar jij kan de baas niet zijn want je bent veel te klein...” mijn vinger rust op Saw V. “Dat dan! :D” smaal ik. Roxanne springt van het rose fluffy kussen met ‘ROXANNE WAAKT HIER’ op. Ze steekt de dvd in de gleuf en komt met een bak popcorn aanzetten. Gremelend en gruwelend kijken we de film af. “Dat was geweldig!” Roept Roxanne. Eigenlijk heb ik half de film niet gezien, mijn gedachten dwaalde steeds af naar Gustav. Wat zou hij nu doen ?

Gustav POV

Nog steeds stomverbaast van het voorval ga ik het trappenhuis, maar dan juich ik luid!! Ze heeft me gekust!! Oewjaaah!! Het was dan misschien wel niet de bedoeling.. maar toch... JEAAAAHHHH!!!!
Neuriend loop ik het appartement uit en op weg naar de tourbus. Het zure gezicht van Tom begroet me. “Jij verader!” suupt hij.” Pardon?” “Slapen met de vijand ja ja!” “Tom! Ik ben nog niet met der naar bed geweest hoor” “Daarom ben je ook zo vrolijk hé hé hé hé hé hé h é hé” Tom ligt met zijn buik op de tafel. “Er is niks gebeurdt” lieg ik.
“Heb je Roxanne gezien??” Komt Bills hoofd tevoorschijn. “Euhm neeh... waarom?” vraag ik. “Ow... euhm zo maar” zegt hij teleur gesteld.

Daniëlla POV –een maand later-

Ik strijk het licht blauwe jurkje plat en kijk naar Roxanne, ze heeft een t-shirt, witte skinny en blokjes riem aan. “Wanneer komen ze?” vraagt Roxanne nerveus. “Geen idee” nog een hopeloze blik op de klok bevestigt dat het hoog tijd werdt dat ze aan klopte.* klop klop* Een breed gebouwde man stap binnen en begeleidde ons naar beneden en een witte gelakte limo wachtte ons op. Ik voelde gewoon dat Roxy hyperventileerde.
Ik weet nog verschrikkelijk goed hoe gustav het vroeg. Zo lief
{flashback}
“Du-dus... euhmn... wel ok, Bill en Tom nodigde ons uit en we mochten allemaal een iemand meebrengen... en ik vroeg me af... of jij misschien mee wilde gaan?” stotterde Gustav. Een hele avond op Toms gezicht zitten zien? Met Gustav??? Zeker!!!
{back}
In mijn blauw jurkje en zwarte legging stap ik de limo in. En in de limo zit mijn man. Gustav draagt een zwarte smoking, met een wit hemd de eerste 2 knoopjes zijn open waardoor hij o zo geil is. Recht over hem zit Tom ons ongelovig aan te staren. Tom: “Je meent het hé! Leuke verrassing hé?? Je nodigt deze feeks en haar handlanger uit!!!” Gustav slaat beschermend een arm om je heen en pretoogjes lichten op, “Leuk voor mij, verrassing voor jou” zegt Gustav plagend en steekt zijn tong uit. Mijn schouder wordt warm en de rest van mijn lichaam volgt. “Fijn dat je er kon zijn...” fluister Gustav dan weer verlegen. Ik kijk in een oogopslag naar roxanne die nerveus naast Bill zit. “Jah, dankje voor de uitnodiging...” zeg ik even stil. Mijn gezicht zal nu wel heel rood zijn, uit mijn ooghoeken zie ik Tom met zijn ogen gif spuiten. Hij kijkt Gustav aan en dan mij, gustav en mij. En hij heeft door dat we even verlegen naast elkaar zitten. “Je zit er goed uit...” zegt hij lief. “Jij ook...” zeg ik complimenterend terug. Hij ziet er niet goed uit hij ziet mega geil uit!
De limo stopt voor de feestzaal, goeie ambiance. Bill en Tom worden elke seconde gefeliciteerd.
Later op de avond zitten ik en roxy aan de bar, nu even... alcohol onder controle houden... straks word ik weer wakker naast een totaal onbekende. Tot... plots de intro van Hey there delilah begint. Betovert luister ik naar de eerste zinnetjes. “Wil je dansen???” vraagt de stem van Gustav lief. Ik knik overhaast en zeg snel doei tegen Roxanne die me grijnzend na staart terwijl ik met Gustav naar de dansvloer ga.
Eenmaal verteert in de sfeer van lila en roze spotlights, leg ik mij armen rond zijn nek en aarzelend legt hij zijn handen rond mijn middel. En stil schuiffelen we over de dansvloer heen. “Daniëlla... Ik euhm... vind je nog al heel erg... leuk” Begint Gustav stotterend. “Ow Gott yes!! Subtiele aanpak! Zeg dat je hem ook heel leu-“ Ik lusiterde niet naar het stemmetje in mijn hoofd en druk een warme kus op zijn lippen die vervolgt werdt door een kalverliefde tongzoen...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Dimension

    Aaah Daniëlla!!
    Gustav moet mij zoenen!
    You've stolen my man!!!
    xXx
    (K)

    1 decennium geleden
  • StarLight

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?