Our names are our creditcards.



Elena en Paris zijn tweelingzussen. Ze zijn rijk en populair en kunnen krijgen wat ze willen. Hun namen zijn over de hele school bekend en vaak maken ze daar ook gebruik van. Vrienden hebben ze niet nodig, want ze hebben elkaar. Maar Elena heeft een geheim. Stiekem is ze verliefd op Bill Kaulitz, de helft van een vreemde tweeling. Natuurlijk weet Paris dit, maar wel als enige. Paris heeft ook een probleempje met de tweeling. Namelijk de andere helft: Tom Kaulitz. Hij hangt al enkele maanden de stoere kerel uit bij haar, maar Paris moet niet veel van hem hebben. Ze vindt hem verachtelijk. Wanneer ze terugkomen van school, gaan ze naar hun inmense huis. De ouders van de tweeling zijn vaak niet thuis en wanneer ze er wél zijn, voelen ze zich zo schuldig omdat ze geen tijd spenderen met hun dochters, dat ze hun lieve tweeling alles geven wat hun hartje maar begeert. Daarom baden deze meisjes in luxe.




Mogelijke uitkomsten

You know it is all about us
(68 x uitgekomen)






- Paris -

H
et zwarte leer van de autozetels plakt aan mijn billen. Ik kijk uit het raam en zie de school opdoemen. Nog maar eens een verspilde dag. Ik had kunnen winkelen! De auto remt af. "Klaar voor?" vraagt Elena. Ik kijk mijn tweelingzus aan. We lijken exact op elkaar: bleke huid, kleine rechte neus, grote ogen, perfecte lippen. Het enige fysieke verschil tussen ons is dat ik bruin haar heb en zij witblond. "Natuurlijk ben ik er klaar voor. Ik kan niet wachten tot dat stel sadisten ons compleet afmat," zeg ik sarcastisch. Ze lacht even en we stappen gelijktijdig uit. "Sta hier om vier uur, James," zegt Elena tegen onze chauffeur voor ze haar deur dichtslaat. “Hij heet toch Michael?” vraag ik. Elena kijkt me aan. “Ja, en?” Ik lach luid en sla mijn eigen deur ook toe. Ik haal mijn witte, te grote zonnebril uit mijn tas en zet hem op. We lopen samen naar de ingang. En hup, daar zijn ze al: de jaloerse en verlangende blikken. "Het is leuk mooi te zijn," zegt Elena en strijkt met haar hand door haar haar. Ik glimlach naar mijn zus en stap verder. Ik moet toegeven dat het geweldig is te weten dat je mooi bent. Ik zet mijn zonnebril af en steek hem zorgvuldig in mijn tasje. "Kijk wie daar aangelopen komt," zucht Elena. "Dag meisjes! Ik heb jullie gemist," hoor ik Kimberly roepen. Ik draai me om en fake een glimlach. "Dag Kim," probeer ik zo vriendelijk mogelijk te zeggen. Ze kijkt me vol aanbidding aan en neemt mij en mijn zus in haar armen. God, dit is heel gênant. "Kim, laat me nou eens los," zegt Elena geïrriteerd. Kim stapt onmiddellijk achteruit en glimlacht onnatuurlijk breed. "Drie maal raden wie de nieuwe voorzitster wordt van de Leerlingenraad?" Ik zucht. "Ik, ik of ik?" vraagt Elena geërgerd. Ik probeer zonder geluid te lachen. Kimberly lijkt het niet te snappen. "Ja, we moeten naar de les," Ik geef haar een klein duwtje zodat ze opzij stapt. "Jezus Elena, we moeten echt eens van haar afgeraken," Ze knikt en rolt met haar ogen. "O mijn god, kijk wie daar is," zegt Elena met een zucht. Ik kijk en zie het al: Tom Kaulitz. Ik geef toe, hij is knap, maar dat is ook alles. Hij is een echte klootzak. Ik neem Elena haar hand en leidt haar een andere gang in. "Paris, wat doe je nu? Nu kan ik niet eens Tom Kaulitz uitlachen," roept ze nep-boos. Ik glimlach breed. "Ik had gewoon geen zin dat hij weer de player zou uithangen," Mijn zus knikt. Geen minuut later gaat de bel. Elena springt enthousiast op en neer. "We hebben les van meneer De Koninck," roept ze gelukkig. Mijn ogen worden steeds groter. "Ik voel dat dit een leuk uurtje wordt," zeg ik terwijl ik mijn zus haar hand neem.



- Elena -

D
e bel gaat terug. Ik sta dromerig recht en pak traag mijn boeken in zodat ik extra lang naar meneer De Koninck kan kijken. "Dit is geen peepshow," wordt er in mijn oor gefluisterd. Ik schrik en draai me om. Het is Paris maar. Ze lacht om mijn gezicht. "Veeg je kwijl maar van de grond," zegt ze lachend. Met een rode kop trek ik haar het klaslokaal uit. Op de gang bij de kluisjes, recht tegenover de deur waar wij zijn, staan de Kaulitz broers met enkele vrienden te praten. Ik stop abrupt met lopen zodat Paris op me loopt. "Hé, wil je eens doorlo - aaaah, ik zie het al," Ik draai me om naar mijn zus. "Moet ik iets doen? Iets zeggen?" Al bijna twee jaar heb ik een crush op Bill Kaulitz. Stom hé? Ik heb nog maar enkele keren iets tegen hem gezegd en vaak waren dat verwijten of scheldwoorden, want ik kón enkel dat zeggen. "Ach nee, we lopen er gewoon langs. Dat zal zo wel effect hebben," Ik slik. Ik kan elke jongen versieren zonder dat ik zelf iets moet doen. Maar bij Bill is het zo ingewikkeld om op te vallen. Ik weet het niet, maar hij is zo anders. Misschien daardoor dat ik op hem val. Ik draai me om en kijk naar het groepje waar Bill mee omgaat. Iedereen kijkt naar mij en mijn zus. Iedereen, behalve Bill. Mijn zus slaagt haar arm rond mijn schouder. "Hij heeft je waarschijnlijk niet gezien," zegt ze sussend. Maar wanneer zou hij me wel zien?

















Wij willen reactie's voor deze geweldige Quizlet, danku.








Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • radioheads

    VERDER! <3

    Ps; ik heet ook Elena xD

    1 decennium geleden
  • AutumnLeaves

    VERDERR !
    ZE ZIJN SUPAAHH !!

    x

    1 decennium geleden
  • Valyria

    padapapapaI'm lovin it


    =)

    IT'S GREAT!!!!!(hoera)

    x

    1 decennium geleden
  • VAAGkind

    Verder! Echt super! Dit is helemaal geweldig!:D:D

    1 decennium geleden
  • lostteardrop

    Snel verder!!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?