Wie ben jij van DearS?

Heel simpel wie ben jij van DearS? Maak de quiz and find it out!

Over de serie
Takeya is een normale jongen die gewoon naar school gaat en werkt. Alleen is hij anders op het punt dat hij DearS, aliens die bijna een jaar geleden op aarde kwamen, maar niks vind. Maar dan vind hij er eentje, Ren. Langzaam aan raakt hij gehecht aan haar maar wat als blijkt dat Ren een fout product is dat moet worden vernietigt?!

Mogelijke uitkomsten

Ren (2 x uitgekomen)

Jij bent Ren!
Ren is de alien die door Takeya word gevonden. Ze is erg knap, rustig en vriendelijk. Ze heeft alles over voor Takeya maar snapt niet waarom hij soms zo reageert. Ze neemt dingen nogal letterlijk maar doet altijd haar best voor Takeya. Ook is ze verslaaft aan meloen brood en is ze heel relaxt. Haar ogen zijn rood/roze en haar haar ijs blauw. Als ze transformeert naar DearS dan krijgt ze een paars, lichtpaars en wit pak met een halsband om.
Jij bent Ren!

Takeya (13 x uitgekomen)

Jij bent Takeya!
De jongen die Ren vind. Takeya heeft moeite met uit zijn bed te komen en wakker te blijven op school. Hij snapt niks van meiden en is best lui. Als zijn kamer een rommel is boeit dat hem niks. Hij heeft een hekel aan DearS maar als hij Ren ontmoet verandert er toch wel wat. Hij behandelt meisjes niet speciaal en daardoor heeft hij nog wel eens ruzie met de meiden uit zijn klas.
Jij bent Takeya!

Miu (5 x uitgekomen)

Jij bent Miu!
Je bent een andere DearS en in het begin heb je een hele grote hekel aan Ren! Je kan het niet uitstaan dat ze niks kan en vind haar een schande voor alle DearS. Maar toch, als je ziet hoe ze omgaat met Takeya verander je. Je voelt je eenzaam omdat je meester, iemand om wie je heel veel gaf, vermoord is en jij hem niet kon redden ondanks je helende krachten. Je besluit Ren alles te leren wat een DearS moet weten maar ook probeer je andere te bewijzen dat je veel beter bent als uitwisselings studente dan Ren. Je wilt graag andere helpen, soms iets te graag en je kan soms ook wat hard uit de hoek komen. Toch bedoel je het goed. Miu's ogen zijn groen en haar haar lichtroze. In dears tranfsormatie heeft ze een roze, licht roze met geel pakje aan.
Jij bent Miu!

Nia (0 x uitgekomen)

Jij bent Nia!
Een te hypere kat achtige DearS. Net als Ren ben je verslaaft aan meloen brood. Je roept wel telkens allemaal dingen (''Hey Ren ik ga je vangen!'') maar je maakt ze niet echt waar. Je bent nogal klunzig maar wel onwijs spontaan. Ook heb je een stopwoordje ''Niaaa!''. Je bent erg grappig en kan het met iedereen vinden en zelfs als je word bedrijgt ofzo loop je nog altijd vrolijk rond te huppelen. Nia's ogen zijn groen en ze heeft blond/oranje haar. Haar pakje is orangje met wit/geel.
Jij bent Nia!

Rubi (0 x uitgekomen)

Jij bent Rubi!
Je bent keihard en niet bang om andere pijn te doen. Je laat andere alles voor je doen en je wilt altijd je zin krijgen. Rubi's ogen zijn donker en haar haar is roze. En haar (ongelovelijk foute) pakje is roze zwart.
Jij bent Rubi!

Neneko (3 x uitgekomen)

Jij bent Neneko!
Neneko is al vanaf kleins afaan de beste vriendin van Takeya. Haar moeder is overleden toen ze iets van zes jaar was. Ze heeft nog een broertje en een vader die de huisbaas is van Takeya. Als Takeya in de problemen zit komt Neneko altijd hem uit de brand helpen. Neneko is erg rustig en denkt eerst na. Ze praat niet veel maar is niet verlegen. Ze is erg creatief en ontwerpt kleding. Ook is ze erg zorgzaam. Ze kleed zich erg jongensachtig behalve één keer, toen haar moeder net was overleden had die een jurk die nog niet helemaal af was en die droeg Neneko naar school. Ze werd heel hard uitgelachen maar Takeya kwam voor haar op. Ze lijkt ook iets voor Takeya te voelen en in het einde van de manga serie bekent ze dat ook.
Jij bent Neneko!

Mitsuka (4 x uitgekomen)

Jij bent Mitsuka!
De vreselijk foute lerares uit DearS! Je geeft engelse les maar laat ze boeken voorlezen die jij hebt geschreven die je eerder op een foute site zou vinden. Bovendien trek je je kleren uit en geef je les in je ondergoed! Je vat alles fout op en denkt bij alles door. Je praat een hoop onzin maar ergens bedoel je het wel goed... Denk ik...
Jij bent Mitsuka!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Nagaa

    K ken deez anime nie zo goed:$
    Mr ik ben Takeya

    1 decennium geleden
  • sakuraXchan

    Miu:)

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Takeya? xD
    inderdaad xD ik kan uren doorslapen xD
    oke :P ken de serie wel niet maar super leuke quiz! [zoals altijd :D]

    1 decennium geleden
  • DutchAngel

    Miu, ja de omschrijving klopt wel zeg maar qua karakter

    1 decennium geleden
  • sophie2

    ehhh ren?? srry ken de anime niej echt goew:P
    -xx- sophie-chan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?