Dont Touch Me

ty voor de titel M ;) nadat jullie dees hebbe gemaakt moete jullie ffkes op LoveLess pro kijke hoowr ! nichtjes 4altijdx3

Mogelijke uitkomsten

Why me.. (30 x uitgekomen)

Hallo ik ben Noëlle, 15 jaar.
Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven, ik ben dan ook vrij onzeker door sommige zaken die in het verleden zijn gebeurd. Ik zit nu in de 4de van het Sint-Osteé college. Mijn klas stelt niet veel voor, echte vrienden heb ik nooit gehad en als ik ze dacht te hebben lieten ze me vallen. Als het jullie interesseert wil ik jullie wel ‘’meesleuren’’ in mijn aparte leventje, maar wees gewaarschuwd want mijn leven is niet een en al rozengeur en maneschijn.


- Vrijdag 12’09’08, 16:00 –

School was eindelijk uit het was weer een kxtdag geweest, Sasia had je weer voorschut gezet voor de hele klas door te roepen dat ze een vetrol kon zien. De hele klas was in lachen uitgebarst, maar je was het in de tussentijd wel gewend. Je liep naar de fietsenstalling, je band was weer eens leeggelopen. Dan maar weer lopend naar huis, het was maar een half uurtje lopen en je was het ondertussen wel gewend. Onderweg naar huis stond Sasia er weer met ‘’haar vriendjes’’..
Heey zieligerd wat kan jij je aanstellen zeg en nu ga je ook nog zielig doen door naar huis te lopen, oow kijk mij nou ik ben kleine Noëlle en ik ben een zielig klein meisje! Ze lachen je allemaal uit en een jongen uit de groep stapt naar voren, hij kijkt je meelijwekkend aan. Trek het je niet aan zegt hij, en spuugt je in je gezicht. Sasia en ‘’haar vriendjes’’ beginnen nog harder te lachen en je rent zo snel je kan weg. Een paar straten verder sta je stil onder een boom en begint te huilen. Na een paar minuten bedenk je je dat je op tijd thuis moet zijn, je wilt je vader tenslotte niet boos maken. Je loopt zo snel je kan naar huis, de laatste straten ren je. Je maakt de voordeur open en loopt de woonkamer in, je vader ligt weer eens op de bank te slapen. Je legt snel je tas weg en maakt jezelf iets te eten, maar net als je een bord wil pakken hoor je je vader opstaan. Hij strompelt naar je toe en begint te schreeuwen, dan geeft hij je een klap in je gezicht. Je deinst naar achter en hij wordt nog kwader, hij begint harder te schreeuwen en schelden en je krimpt helemaal ineen, een schop in je maag en een knie tegen je neus. De tranen rollen over je wangen en je schreeuwt of hij wil stoppen, maar hij stopt niet.. nog lang niet..

- Maandag 15’09’08, 6:00 –

Het is nog vroeg maar je weet dat je maar beter alvast kan stofzuigen en schoonmaken, na school heb je daar toch niet veel tijd meer voor. Vandaag ga je namelijk weer naar je moeder, daar ben je van maandag tot woensdag. Het is daar ook niet ideaal, maar je voelt je er veiliger dan bij je vader.
Na de klusjes gedaan te hebben, doe je je haar in een staart en gooit wat water door je gezicht. Je bekijkt jezelf eens in de spiegel je hebt opgedroogd bloed boven je wenkbrauw en je hebt nog een paar blauwe plekken. Je pakt je tas en loopt naar school, weer een zeer plezierige dag…
Je bent je kluissleutel vergeten dus je moet de hele dag met die zware tas rondslepen en Tasia maakt je dag er ook niet makkelijker op. Dan krijg je ook nog eens een 2 voor scheikunde en je valt in de kantine met al je eten op de grond.
In de tweede pauze gaat het echt even niet meer en je sluit jezelf op in een wc. Wat is er toch mis met me?! Waarom altijd ik, nooit kan ik iets goed doen! Verdriet zwaait om in woede en doorzettingskracht, je loopt uit de wc en wast je door je gezicht om de tranen weg te spoelen. Je loopt de toiletten uit en probeert de dag door te komen zonder te veel na te denken.

- Maandag 15’09’08, 15:00 –

Je belt aan bij je moeders huis. Hoi meis, je moeder omhelst je. Je stiefzusjes en je stiefbroertje komen de trap afgelopen, hoi Noëlle. Hoi, je loopt naar boven en zet je tas neer op je kamer. Je maakt een beetje huiswerk tot je moeder je roept voor het eten, je gaat naar onder en helpt je moeder de borden klaar te zetten. Aan tafel hoor je dat je moeder vanavond naar een vergadering moet voor haar werk, dat betekent alleen met je stiefvader want je moeder brengt je jongere stiefbroertje – en zusjes naar hun moeder. Je begint in je hoofd al helemaal gek te worden en denkt aan manieren om het huis uit te kunnen, je stiefvader heeft.. is..doet.. je kan er nog niet over nadenken, je wilt gewoon alles diep weg stoppen diep in je ziel waar niemand t merkt, waar niemand t ziet.

- Maandag 15’09’08, 22:00 –

Ontsnappen was niet gelukt en je stiefvader had, had.. had het weer gedaan.




Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • AllxStars

    Vet zielig en mooi.
    I ben het met Loveless eens.
    Ga door en schrijf in me gb als,
    je een nieuwe hebt!
    X.

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    OKE! Hier kreeg ik de kippevel van!
    Zeker dat laatste zinnetje! Helemaal over me rug heen en over me nek O_O
    Dit is egt vet mooi maar zielig geschreven!
    Egt super!
    En titel idea's...=
    * Help Me
    * Dont Touch Me
    * Please dont do it again.
    * It happend again
    * het is weer gebeurt
    * Wont Someone Help me.
    * A S.O.S. Out to you

    Gewoon een paar ideen xD
    (K)(H) Mel!/je nmr 1# fan.
    ps; maak er snel meer!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?