Op welke ex-personage lijk jij het meest?

We moeten het inmiddels al weer enkele seizoenen doen zonder personages als Claire Simons, Elif Özal, Hugo van Walsum en Victor Couwenberg.

Vergeten zullen we ze echter niet snel, dus je wilt ook vast weten op wie van hen je het meeste lijkt!

Doe de Quizlet en je weet het antwoord binnen 2 minuten! Succes!

Mogelijke uitkomsten

Claire Simons (124 x uitgekomen)

Je bent een gezellig persoon die zich graag voor de volle honderd procent inzet. Je hebt leuke vriend(inn)en en je houdt wel van een feestje. Je kunt soms een beetje 'bitcherig' uit de hoek komen, maar over het algemeen kunnen de meeste mensen het met jou wel vinden. Jij lukt dus het meeste op Claire Simons!

Elif Özal (155 x uitgekomen)

Je bent iemand die vrienden en familie erg hoog heeft zitten, je zult ze niet snel verwaarlozen. Het lijkt je leuk om te werken, maar voor je (eventuele) gezinnetje zorgen vind je ook helemaal niet erg. Je bent niet echt een feestbeest, maar toch geniet je van het leven. Soms kan je een beetje chagrijnig zijn, maar dat hoort erbij. Je lijkt dus het meeste op Elif Özal!

Hugo van Walsum (39 x uitgekomen)

Je bent erg gedreven en je wilt het beste uit jezelf naar boven halen, maar daarnaast is familie ook erg belangrijk voor je. Je wordt niet vaak boos en staat klaar voor anderen, dat wordt ook zeker gewaardeerd. Je lijkt dus het meeste op Hugo van Walsum!

Victor Couwenberg (7 x uitgekomen)

Af en toe zit er wel eens een steekje bij je los en kun je iets heel onverwachts doen. Familie is op zich belangrijk voor je, maar soms laat je ze (net als je vrienden) gewoon keihard barsten. Dat je heel erg gedreven bent, moet je wel worden nagegeven. Je bent best serieus, feestjes zijn dan ook niet echt aan jou besteed. Je lijkt dus het meeste op Victor Couwenberg!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • MilchnBilly

    Claire Simons

    Hugo van Walsum is lekker xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?