Why you have to go , and make thing so complicated? [TH] Deel 1


( `•._.•[ Maken ]•._.•´ )

Mogelijke uitkomsten

(¯`•._.• Tokio Hotel•._.•´¯) (25 x uitgekomen)

MimiPov. 9.00u 's morgens

Ik loop wat in stad omdat ik me thuis toch verveelde…
Ja , ik zal me maar zeker voorstellen??
Ik ben Mimi en ben 19 jaar. Ik woon nu alleen want mijn ouders hebben me buiten huis gesmeten toen ze er achter kwamen dat ik rook. Mij kan het niet veel schelen , want ze hebben mij toch nooit kunnen accepteren!! Hun werk was veel belangrijker dan ik! Zo ben ik ook beginnen roken!! Maar wees gerust ik ben niet verslaafd.
Nu werk ik in een hotel om toch wat geld te krijgen , want zoals ik al zei : mijn ouders vinden hun werk veel belangrijker dan mij! Dus zijn ze ook jammer genoeg zo egoïstisch dat ze zelf geen geld willen geven aan hun enige dochter…
Ik ga winkel in en winkel uit… Niet dat ik genoeg geld heb om kleren of eten te kopen , maar heb gewoon zin om nu wat rond te kijken!
Ik stap opnieuw een winkel in en zie dat ze mooie bling bling hebben! Het kost niet echt veel en ik heb het geld bij me. Ik zoek wat mooie armbandjes en wil dan naar de kassa lopen maar ik loop tegen een jongen aan. De jongen valt naar achter net als ik. Ik sta nog es op , en help de jongen recht. “Sorry!” Zeg ik tegen de jongen. “Het is niet erg!” Zegt hij terug. Ik ik kijk de jongen aan en zie dat hij een zonnebril aan heeft terwijl het buiten regent en stormt! :8
“Euh … ik wil niet stom klinken hoor maar … Waarom heb je een zonnebril aan??” Vraag ik nieuwsgierig. “Beloof je om niet te flippen!” Zegt hij een beetje angstig , alsof hij bang is dat ik heel het dorp ga bijeen roepen… “Ik beloof het!” Zeg ik glimlachend. De jongen doet zijn zonnebril naar onderen en kijkt me aan. Ik kijk de jongen ook aan , ik herken hem van ergens maar weet niet vanwaar!! :S “Vanwaar ken jou toch??” Vraag ik aan de mysterieuze jongen.
“Ken je de groep Tokio Hotel??” Vraagt hij glimlachend. “Wel van gehoord maar echt ken ik het niet!” Zeg ik schamend… “Is niet erg , dan stel ik me wel voor! Ik ben Bill de zanger van Tokio Hotel!” Zei hij een beetje té luid. “Bill?” Klonk het achter me en naast me , en achter Bill en weet ik waar… Bill kijkt hopeloos rond en heel de winkel word hysterisch. Overal zie ik krijsende meisjes. Al de meisjes duwen me weg zodat ik Bill helemaal niet meer kan zien!
Ik ken die jongen nog maar net en voel me al aangetrokken aan hem!!
Ik kan Bill al niet meer zien , en betaal dan mijn armbandjes en ga op weg naar huis…
Zou ik hem nog terug zien??

°._.°._.° Reacties zijn altijd welkom!! °._.°._.°
Vanaf reactie doe ik verder!! ^^

... (2 x uitgekomen)

...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?