Zorg jij goed voor jezelf?

Zorg jij goed voor jezelf? Of moet je moeder alles doen? Test het maar xx

Mogelijke uitkomsten

(140 x uitgekomen)

Jou uitkomst is ja. Je zorgt goed voor jezelf. Je vergeet niet snel iets, en anders dan hou je wel een briefje bij. Je ben ook schoon, laten we het zo zeggen. Je gaat bijna elke dag in de douche, en je was je altijd, en je poetst ook altijd goed je tanden! Ga zo door!

Een beetje (108 x uitgekomen)

Jou uitkomst is een beetje. Je zorgt de ene keer wél goed voor jezelf en de andere keer niet. Het beste kan je een briefje bij houden zodat je niet af en toe vergeet te douchen of je te wassen, of zo iets. Je zit tussen ja en nee in.

Nee (45 x uitgekomen)

Jou uitkomst is nee. Je zorgt niet goed voor jezelf! Je pakt gewoon maar wat eten.. en drinken dat slecht voor je is. Je vergeet ook heel vaak dingen te doen, zoals even douchen, of je smorgens even wassen of even je tanden poetsen, of je haar te kammen. Ik zou er als ik jou was beter aan denken want zo als het er nu uitziet!?

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • ponyLief

    Een beetje, mooi zo (H)

    7 jaar geleden
  • Prokiller741

    Ja. Dat klopt ook wel. Want ik woon op mezelf met mijn vriendje ;p

    9 jaar geleden
  • sexyvamp

    ja,natuurlijk. ik wil er altijd zo netjes,schoon en verzorgd bij lopen. make-up op. ik moet er perfect uitzien. haat het als ik een bad hair day heb. maar zelfs dan pak ik het goed aan. (ik maak gewoon een knotje, dan weet niemand dat). ik ga er dus niet als een vuiniszak bij lopen...eerder heel netjes. (A);)

    9 jaar geleden
  • Drock

    ik zorg niet goed voor mezelf.....

    1 decennium geleden
  • misscoolcat

    ja

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?