Wat voor een vriendje heb jij?

Alle jongens zijn verschillend. De ene is verlegen, de ander sociaal. De ene een macho, de ander heel gevoelig. Test wat jou vriendje is!

Mogelijke uitkomsten

Shy guy (32 x uitgekomen)

*Verlegen.
Jou vriendje is een beetje verlegen. Hij gaat niet vaak met meisjes om dus is die dat ook niet gewend. Als hij nauwlijks langskomt, of niets zegt als je langs komt, licht dat waarschijnlijk aan zijn verlegenheid. Hij wordt vaak rood als je met hem praat en stotterd ook. Daarom moet jij erg je best doen om het hem zo gemakkelijk mogenlijk te maken, zodat die zich fijn voelt bij jou. Misschien wordt de verlegenheid dan al een stuk minder!

Gevoelig (35 x uitgekomen)

*Gevoelig.
Jou vriendje is erg gevoelig. Hij huild vrij snel, en is iets anders dan sommige andere jongens. Wél is hij heel romantisch en superlief! Soms moet je wel opassen dat je niet het verkeerde zegt, want dat bij hem misschien wat anders overkomen dan bij anderen.

Macho macho (121 x uitgekomen)

*Macho.
Jou vriendje is een beetje een macho. Hij doet zich vaak heel stoer voor terwijl die dat misschien niet is, en slooft zich irriterend vaak uit. Dit kan misschien omdat die indruk wilt maken op jou. En hij doet zich misschien wel voor als macho, maar eigenlijk diep van binnen is het een best wel watje, maar ook wel een schatje!

The perfect guy! (408 x uitgekomen)

*Angel!
Jou vriendje is een engel! Hij laat weten wat hij voor je voelt en is er altijd maar dan ook altijd voor jou! Hij heeft ook super veel om je! Hij is ook heel romantisch en een echte schat! Hij is wel een tikkeltje gevoelig, maar dat maakt hem juist nog liever. Draai de rollen eens een keertje om en doe iets leuks voor hem, zeker weten dat hij dat leuk zal gaan vinden!

Sociaal (100 x uitgekomen)

*Sociaal.
Jou vriendje is erg sociaal. Hij schaamt zich bijna nergens voor en durft veel. Hij heeft ook geen enkele moeite om met je te praten of naar je te komen. Soms kan het wel irritand zijn, want je hebt er niet altijd zo'n zin in dat hij je de heletijd belt, of de heletijd naar je toe komt. Dat mag je best zeggen tegen hem! Hij is ook wel een lieverd! En hij heeft veel voor je over.

Lozer (36 x uitgekomen)

*Lozer.
Jou vriendje is een beetje een lozer. Hij zegt zomaar dingen zonder er bij na te denken en zonder het te menen. Zijn vrienden gaan altijd voor en hij laat niet erg merken dat jij ook nog belangrijk bent. Hij is ook best mieterig om naar je toe te gaan of je zomaar in je gezicht aan te spreken. Je zou best eens een keer er wat van kunnen zeggen hoor. Dan kan hij er misschien wat aan doen. Hij heeft ook moeite met de eerste stap zetten, en laat dat dus volkomen aan jou over.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Flux

    Perfect. Meh. Not really. (baby)

    1 decennium geleden
  • Jumbie1corn

    The perfect guy!.

    *Angel!

    Jou vriendje is een engel! Hij laat weten wat hij voor je voelt en is er altijd maar dan ook altijd voor jou! Hij heeft ook super veel om je! Hij is ook heel romantisch en een echte schat! Hij is wel een tikkeltje gevoelig, maar dat maakt hem juist nog liever. Draai de rollen eens een keertje om en doe iets leuks voor hem, zeker weten dat hij dat leuk zal gaan vinden!.

    .


    ha en dan zegt hij dat IK een engel ben. hij zegt altijd tegen me: "jij bent mijn engel" en dan zeg ik weer: "ik ben geen engel, ik ben een devilish angel :P " xD

    1 decennium geleden
  • nerveus

    The perfect guy. Ja dat klopt! Leuke quiz! (flower)

    1 decennium geleden
  • Orelinde

    macho?
    nee hoor

    1 decennium geleden
  • vampfairy

    mijn vriendje is sociaal, t klopt ook wel wat daar staat ^^ (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?