[sa/TH] The letter

okay een sa van mij, het is slash gaat over Georg en een onbekende jongen

Mogelijke uitkomsten

rawrness (10 x uitgekomen)

okay hier komt de sa dan:
Mijn vingers rusten op het toetsenbord, weer denk ik na over wat ik je zal schrijven. Ik heb al tien keer verschillende zinnen getypt maar weer gewist. Mijn vingers beginnen te bewegen over het toetsenbord.

Lieve Georg,
Ik vind dat je recht hebt om dit te weten, ik vind je al tijden leuk misschien heb je het wel eens gemerkt of zo aan hoe ik soms tegen je doe. Maar toch wil ik het vertellen. Ik kan het alleen niet recht in jou gezicht zeggen daarom deze brief/mail.
Zoals ik al zei in het begin ik vind je leuk, ik probeerde je uit mijn gedachtes te krijgen om te klote met een paar meisjes, wat niet hielp trouwens. Daarna kwam de relatie met Matthijs, alles was gelogen toen, mijn gevoel voor hem was de grootste leugen in die relatie. Al die tijd dat ik bij hem was dacht ik aan jou, ik fantaseerde over jou hoe je zal zoenen als hij mijn zoende. Met de andere dingen had ik dat ook. Ik wou weten of jij het zachter en rustiger deed, of juist ruwer en snel.
Je kan me nu wel ziek vinden, maar ik kan er niets aan doen ik hield vanaf het begin al van jou mannelijke lichaam. Je voelt je nu misschien niet meer op je gemak bij mij, dat had ik in het begin ook bij jou. Maar ik hoop echt dat je normaal blijft doen tegen mijn, je bent mijn beste vriend en ik kan niet zonder je.
X

Als ik het berichtje heb verstuur krijg ik meteen weer spijt van dat ik het gedaan heb. Ik kijk in mijn msn lijst en zie dat Georg online is, mijn hart slaat een paar keer over als ik er aan denk dat hij nu die mail leest. Mijn hart slaat al helemaal een paar keer over als er een venstertje in de hoek verschijnt met ‘één nieuwe e-mail van Georg.’ Ik klik op het venstertje en houd mijn adem in als ik de mail lees.

Het mailtje van Georg had niet veel inhoud, hij vroeg of hij anders naar mij toe mocht komen dat we er dan over zouden praten. Eerst wou ik het niet maar heb toch maar ja gezegd. Nerveus doe ik mij haar en make-up nog goed, ik ben op tijd klaar als de bel gaat. Als ik de deur open probeer ik jou ogen te ontwijken omdat ik weet dat ik in de gevoelens verzink.
“Hi.” Fluister ik zachtjes, alsof hij van iets breekbaars is.
“Hey.” Zijn mooie stem laat een rilling over mijn rug gaan, ik hou van zijn stem, van hem.
“Meteen naar boven, of eerst drinken?” vraag ik weer zachtjes.
“Meteen naar boven.”
Ik laat hem voor mijn de trap opgaan en schuifel in een sloom tempo achter hem aan, hij draait zijn hoofd een paar keer naar mijn toe en glimlacht naar mij waardoor ik me week van binnen voel worden. In mijn kamer sluit ik de deur niet helemaal, zodat ik snel weg kan en niet eerst met die deur moet klote om hem op te krijgen. Georg gaat op mijn bed zitten en ik blijf een beetje zenuwachtig staan.
“Even naar de wc hoor.” Zeg ik als ik merk dat jij wilt vragen waarom ik nog steeds sta.
Ik doe de wc-bril omlaag en ga erop zitten, een diepe zucht verlaat mijn lippen. Waarom had ik nou toch ja gezegd. Weer zucht ik en sta op van de wc-bril. Ik neem een slok water en haal de rinkelende armbanden van mijn polsen af, waarnaar ik die onder de koude kraan doe om een beetje te kalmeren.
Als ik de badkamer uitkom zie ik dat Georg net mijn kamer uitkomt.
“Ik wou net vragen waar je bleef.” Zegt hij.
“Ik ben weer terug, dus ga maar weer naar binnen.”
Georg loopt naar binnen en ik volg hem, dit keer laat ik me wel op bed ploffen alleen een stukje van Georg af.

“Waarom wou je eigenlijk hier komen?” vraag ik.
“Hierom.”
Georg komt dichter bij mijn en ik kruip steeds naar achteren, als ik tegen de rand van mijn bed zit voel ik de lippen van Georg. Ik verlies me in de zoen die volgt, zijn tong die rondjes draait om de mijne en met mijn piercing speelt. Het gevoel wat ik heb is niet te beschrijven, het is heerlijk, zelfs meer dan heerlijk maar er zit nog iets in wat ik niet kan beschrijven. Geen lust nee dat niet.
De hele middag rollen we zoenend over bed, we strelen elkaar soms onder de T-shirts maar niets meer dan dat en zoenen. Ik lig dicht tegen Georg aan terwijl zijn hand over mijn wang glijdt en daarna een kusje op geeft, mijn gezicht vertrekt even van de pijn.
“Wat heb je gedaan.”
“Gisteren wou ik me kastdeur openen maar die knalde tegen me wang op.”
“Slim kind.”
“Weet ik.”
Georg begint me te kietelen en ik spartel onder hem. Als mijn hand zijn wang heeft geraakt omdat ik zo wild aan het spartelen was stopt hij.
“Mag ik er een kusje op?” vraagt hij met een pruillipje.
Ik geef er een kusje op en daarna ga ik weer liggen met Georg naast me, de rest van de tijd verdoen we door naar het plafond te staren.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?