Wat voor een tovenaar ben jij?

Kan je mensen betoveren, planten laten groeien of hou jij ervan om een fikkie te stoken? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Natuurtovenaar (33 x uitgekomen)

Jij kan de natuur besturen. Dit houdt in dat je je thuis voelt in het bos. Je kan de wind besturen en de planten laten groeien. Je kan water besturen, maar niet zo goed en je kan er niet ademen.

Luchttovenaar (83 x uitgekomen)

Jij bent een tovenaar die vooral met zijn hood in de wolken zit, letterlijk en figuurlijk. Je kan vliegen, het weer besturen, en 's nachts kijk je naar de sterren. Meestal zit je op een wolk te dromen.

Steentovenaar (11 x uitgekomen)

Jij staat met beide benen op de grond. Je hebt altijd gelijk, en als iemand daar iets tegenin wil brengen... Jij kan aardbevingen veroorzaken, rotsen uit de grond omhoog laten schieten en dergelijke. Je bent graag alleen, of met gezelschap dat zich met jou kan meten.

Watertovenaar (15 x uitgekomen)

Jij bent aardig, zwemt het liefst in het water en je helpt mensen graag. Je bestuurt het water, kan onder water ademen en praat met onder water wezens. Je bent zo veel mogelijk onder het water oppervlak, waardoor niet veel mensen je kennen. Maar de mensen die je kennen weten dat ze je kunnen vertrouwen.

Vormveranderaar (65 x uitgekomen)

De bekendste vormveranderaar is de weerwolf. Maar dat zijn geen tovenaars. Jij kan in elk wezen veranderen dat je maar wilt, zelfs een draak. Het wezen dat het meest bij jou past is de vorm die je meestal aanneemt. Je bent een beetje raar, hebt veel vrienden en weet elk probleem op te lossen.

Vuurtovenaar (9 x uitgekomen)

Jij bent sterk, en soms een tikkie aggressief. Jij bestuurd vuur, maar je kan ook warmte regelen. Je kan je niet branden aan vuur. Het liefst ben je bij je vrienden, want hoewel je niet sociaal bent hou je er wel van om lol te hebben.

Duistere Tovenaar (17 x uitgekomen)

Jij kan alle elementen besturen. Maar deze kracht gebruik je alleen om wereldmacht te vergaren. Je bent agressief, egoïstisch en asociaal. Jouw grote voorbeelden zijn: Darth Vader, Saruman en Voldemort.

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • TheMockingjay

    Vormveranderaar! Cool! (Is het je ooit op gevallen? VormveranderRAAR) ;)

    9 jaar geleden
  • CloakBoy

    Luchttovenaar (flower)

    1 decennium geleden
  • IljaChan

    STOER!! Vormveranderaar ;)

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Mijn broertje heeft luchttovenaar,en ik Natuurtovenaar!!!

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Vorm Veranderaar (6)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?