tiktakBOEM;TeenageMAMEES- Personages

Dit zijn de Personages van tiktakBOEM;TeenageMAMEES.

Mogelijke uitkomsten

Jenn (3 x uitgekomen)

Hooi! Ik ben Jenn en net 14 geworden.
Ik heb twee kleine kiendjes Bo en Damien en zoals Alan al zei.. We zijn uit elkaar. Ik ben gestopt met roken sinds ik zwanger was van hen..Niet dat ik het vaak deed! En van karakter ben ik heel koppig ,maar ook wel lief en sommigen zeggen dat ik schattig ben.. Uhum..Ik en mijn kleine spruitjes woon samen met Bo & Aiden aan de grens tussen België en Nederland.
Ik heb niet meer te vertellen dus..
TOEDELS ^^

Bo [foto is wel een jonge] (9 x uitgekomen)

Hii Peppi's
Bo hier =]
Ik ben nu 14 jaar oud. Maar in december al weer 15. Ik luff Gekdoen, maar wel met mijn vriendinnen. Tekenen doe ik ook heel veel. The OC is mijn verslaving. Ik heb een hekel aan spinnen en vlinders . Malle beestjes XD. En Aiden dan n__n Hij is me liefste rijkste duitser die ik ooit gezien heb =]. Zelf kom ik nog uit een pleeggezin omdat mijn moeder te zwak was om voor me te zorgen. Ik ben namelijk Japans !

Veel plezier [like dohh !]

Aiden (0 x uitgekomen)

Heayy,
Ik ben dus Aiden en 16 jaartjes Old. Maar heey, Ik ben het nog maar net. Ik kom uit een rijkere familie uit het westen van Duitsland. Maar hier zit ik al vanaf mijn jeugd. Ik heb nog niet zo heel lang geleden Bo leren kennen. Het was zo'n 1,5 jaar geleden in het park. Nu ben ik zielsgelukkig. Verder hou ik nog van ; Kleuren, Gek doen, en Knuffelen. Misschien niet echt iets voor een jongen maar ja, dan heb je je vergist in me. Ik heb de schijt aan roken en drugs.
Tschus.

Alan (1 x uitgekomen)

Haii ik ben Alan.Ben 14 jaartjes oud en wordt dit jaar nog 15 ('= Ik ben best wel lief..Denk ik en kan ook goed gek doen. Ja ik rook ,maar niet in het bijzijn van mijn kiendjs Bo & Damien.Jenn en ik zijn uit elkaar.Ik vond gewoon dat het niet goed meer klikte en euhm.. Ja ik was ook niet zo 'verliefd' meer op d'r. MAAAAAAAR genoeg over dat!Ik denk dat ik maar eens afsluit.
Baaj!

Bo en Aidens Kindj ! (3 x uitgekomen)

Jaja , Bo schrijft maar een stukje over dit fantastische wonderkind van me. Het is nog niet geboren. Maar dat komt nog wel ! Aiden en ik zijn reuzeblij dat ik in verwachting ben. Door mijn leeftijd laat ik me niet tegenhouden om al een kind te krijgen. Onze familie stemde in en ik vind t echt fantastisch.
Jongensnaam: Dewei of Kyon.
Meisjesnaam: Jenn of Niu.

BoEnDamien (0 x uitgekomen)

BOE! Wij zijn Bo & Damien zoals je al weet.
We zijn een paar weekjes oud en wonen bij onze mamee Jenn.Af en toe zien we onze papee eens. Liever apart dan hen samen zien..Dan zitten ze toch alleen maar te schreeuwen tegen elkaar.
Uuhm. Ik Bo dus.. Ben lief en gek.
En ik Damien ben schattig en koppig.
We hebben niet meer te vertellen..Dus
Bhaaii!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Mueslireep

    OMG!! xD
    er zijn 2 bo's ?? :S:S
    dat gaat de wereld niet overleven !!! xD
    en Bootjj is zwanger :O
    OMG!! OMG!! OMG!!
    ik vind hem echt grandioos !! :P
    snel weiter !! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?