Angels in Hell { 1 }

Mensen, wij (Chanel & Lisa) zijn weer actief. Of nouja, soort van School zit nog alleen in de weg. We hebben onze prof. gepimpt. Onze schrijfstijl, vernieuwt. En zijn meliger dan ooit. Dus lees ff deze sweet story. En kom te weten wat wij zouden doen, als Tom en Bill Kaulitz onze buren waren.

Have Fun.

Mogelijke uitkomsten

Eight Year ago... (7 x uitgekomen)

Terugblik van 8 jaar geleden.

“Nelly wacht!” Chanel kijkt achterom terwijl ze de oprit van haar huis op rent, niet wetend dat haar veters los zaten. Beland ze op het gras. Haar roze jurkje is helemaal bedekt met vlekken. Verschrik kijkt Lisa op om daarna keihard te lachen. “Nou, het is niet leuk!” “Jawel!” giechelt Lisa. “Dat is niet lief hoor” en heftig schud Chanel haar hoofd van nee. Nog steeds siert een grote glimlach Lisa’s gezicht. “maar je moest gewoon zien hoe je viel!Dat was Cool!” “wat jij Cool vindt” zegt Chanel boos. “oké, ik weet het goed gemaakt, hulp?” “graag” Lisa steekt haar hand Naar Chanel uit, niet wetend wat hoor te wachten stond. Ook dit klein meisje kwam op het grasveld terecht. “Dat is pas Cool!” lacht Chanel. “Wat is Cool?” Beide meisjes kijken op naar de tweeling die hun vragend aankijken. “Hoe Lisa viel” grijnst Chanel. Lisa krijgt een lichte blos op haar wangen wanneer haar blik op de jongste van de tweeling valt… Bill.

“Lis, waar kijk je naar?” “Nergens” even is het stil “Ahw moet je kijken!” verontwaardigt wijst Chanel naar haar jurk “hij is helemaal vies!Ik ga naar binnen tot straks” Alle 3 kinderen zwaaien naar Chanel en weer valt er een pijnlijke stilte. Terwijl Lisa haar schoenen eens bekijkt, tik Tom zijn kleine broertje aan en fluistert iets in zijn oor. “Je draagt vandaag een mooi jurkje” “echt waar?” Bill knikt “alleen heb jij hem ook vies gemaakt” en hij wijst naar een gras vlekje. Ik bloos “ik denk dat ik dan maar wat anders aan ga trekken” minuten lang blijven ze staan, maar veel beweging is er niet “Nou dan gaan wij wel” Tom loopt weg en trekt Bill zachtjes met zich mee. Zodra ze uitzicht zijn, rent Lisa naar haar huis toe.

Chanel die zich al had omgekleed en weer wou spelen, liep naar buiten om een verlaten speelplaats te vinden. Ze belt aan Huize Kaulitz. Tom’s hoofd verschijnt “wat moet je?” “weet jij waar Lisa is?” “Nee” een keihard wordt de deur weer dicht gesmeten. Naast het feit dat hij 2 jaar ouder is dan haar vond Chanel Tom wel héél irritant. Lisa sluit zachtjes de deur achter haar en kijkt om zich heen, aan de overkant staat Chanel naar de deur te staren waar waarschijnlijk, Tom en Bill achter wonen. “Nelly, wat doe je?” Met een ruk draait ze zich om “Weet jij wat er met Tom is? Volgens mij is hij wat boos” Lisa trekt niets wetend haar schouders op en begint in de schuur te zoeken naar een springtouw. Eenmaal gevonden kijkt ze Chanel vragend aan “spelletje?” Chanel stemt in en pakt ook haar springtouw. Beide meisjes spelen wie het langst kan springen. Helaas raakte Chanel in de knoop en besloten ze maar te stoppen.

Eenmaal bij Chanel thuis nemen de meisjes wat drinken en sluiten zich op in Chanel’s kamer. Allebei staren ze nutteloos uit het raam, of in ieder geval 1 van ze want Chanel bestudeert Tom, waarvan zijn raam toevallig tegenover die van Chanel is. “Lis, wat doet Tom?” Lia kruipt wat meer richting het raam en bekijkt het tafereel goed. Zenuwachtig kijkt hij van zijn deur naar zijn computer en weer terug, als hij zeker weet dat niemand kijkt valt zijn blik naar beneden. “Tommie wat doe je?!” verschrikt springt Tom op waardoor zijn broek en boxer naar beneden zakken. “Ieuw!” schreeuwen beide meisjes en slaan hun handen voor hun ogen.

Chanel was zo geschrokken dat ze plots uit het raam viel. Beide, Tom en Lisa kijken haar verschrikt na “Niks aan de hand!”. Lisa schiet direct haar vriendin te hulp. Het enige wat Chanel nog doet is Tom een vieze blik sturen voordat ze haar huis weer in wankeld. “Ik ga nooit meer met hem om!” schreeuwt ze boos “en…met Bill?” Even bedenkt Chanel zich dat waar Bill is ook vaak Tom in de buurt zit, maar Lisa is gek op Bill. Dat zou ze niet Lisa en Bill niet aan kunnen doen. “Als hij maar niet zo vies is als zijn broer!” Lisa knikt en vist een blaadje uit Chanel’s haar.


was hij leuk? Laat een Reactie achter!!!

Friends 4-ever (8 x uitgekomen)


Naam: Lisa.
Leeftijd: 17.
Woonsituatie: Bij Vriendin (Chanel)
School: Kurfürst-Joachim-Friedrich-Gymnasium.

Naam: Chanel.
Leeftijd: 16.
Woonsituatie: Bij vriendin (Lisa)
School: Kurfürst-Joachim-Friedrich-Gymnasium.


Verdere Info:

Omdat beide, Lisa en Chanel's ouders vaak weg zijn voor hun werk, wonen beide meiden samen in een huis. Allebei zijn ze zelfstandig opgevoed, alhoewel. Ze bekend staan als de rebelles van hun dorpje: Loitsche.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?