Ben jij verwend?

Ben jij een asociaal verwend nest? Of denk je juist amper aan jezelf? Doe de test en je weet hoe erg het met je is gesteld!

Mogelijke uitkomsten

Goedzak (14 x uitgekomen)

We zouden je bijna heilig verklaren, want jij weet niet eens wat verwend betekent. Je mag best wel wat meer aan jezelf denken hoor! Ga af en toe eens lekker shoppen en verwen jezelf eens. Je verdient het!

Nuchter (620 x uitgekomen)

Jij blijft gewoon lekker met beide benen op de grond. Je denkt aan anderen, maar ook aan jezelf. En van een beetje luxe ben je zeker niet vies, maar je kan ook best zonder. Lijkt ons prima.

Egocentrisch (334 x uitgekomen)

Je bent best verwend. Je wil nog niet dood worden gevonden in een merkloos shirtje en een arme lover zie je ook niet zitten. Maar eh, stiekem is het allemaal maar image. We zullen het niet verder vertellen hoor.

Spoiled (43 x uitgekomen)

Jij denkt dat de hele wereld om jou draait. En dan ben je nog gierig ook! Je wilt alleen het duurste van het duurste en vindt het normaal dat je het voor niks krijgt. Zucht... Nou ja, Paris zal wel trots op je zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (60)

  • PandatjuuhX

    egocentrisch

    7 jaar geleden
  • warriorcat4ever

    Egosentrisch XD klopt wel een beetje... O3O alleen dat het stiekem imagine is is niet echt waar... starstablefan mijn zusje had ook egosentrisch

    7 jaar geleden
  • sallydegroot

    Nuchter.. haha die baby bij egocentrisch OMGGGGG :'D

    8 jaar geleden
  • omggggg

    Goedzak

    8 jaar geleden
  • sexyvamp

    spoiled....nou ja...paris hilton is niet de enige (uh-oh) (*_*)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?