Rainbows & Fuckers x.1

Helleuuwhh homie's! =]


Heey! Mijn naam is Aiméé, ik ben een kleurtjesmens. En ze noemen me rainbow. Mijn hobby is tekenen, n vooral fantasie. Mijn fantasie, met eenhoorns en regenbogen. Zo zie ik er ook uit. Ik heb nog maar een keer in mijn leven een vriendje gehad. En dat omdat ze me vreemd vinden. Maar zou iedereen dat vinden?

© Tessa

Mogelijke uitkomsten

Rainbow, you're weird! (25 x uitgekomen)

[Zie hierboven voor rainbow]

Hoi, mijn naam is Aiméé, noem me maar rainbow. Misschien ken je me, misschien ook niet. Maar dat feit doet er nu niet toé. Ik ben heel even met mijn zusje bezig. Ze moet zo naar school en we zijn al zowat te laat dus opschieten word het!.

Snel stap ik op de fiets. Ik zet mijn kleine zusje achterop het fietstoeltje. Van haast laat ik de deur openstaan, zo druk is het nu in mijn hoofd. Snel sla ik een van mijn gifgroene strengen naar achteren. het lijkt wel alsof de fiets heel zwaar is. Alsof ik naar het einde van de wereld moe fietsen, helemaal in mijn uppie. Zonder hulp en dat ik bijna doodga. maar dat is slechts een halluncinatie. Ik zit op het Vwo, hoe vraag me niet want ik voel me zo dat het net lijkt alsof ik een zware achterstand heb. Mijn riem zakt steeds een stukje verder naar beneden. Geérgert trek ik hem omhoog. Mijn zusje begint te kraaien. óók dat nog, ik schreeuw dat ze stil moet zijn. Ik ben wel erg chagerijnig vandaag, Zou het komen door het feit dat mijn fiets sloom gaat? of door het feit dat ik niet gegeten heb, het nu ook nog een begint te regenen, en dat ik te laat ben. Nouja dat is denk ik wel vanzelfsprekend. Mijn benen lijken wel van rubber. het trappen word steeds zwaarder. 'Verdomme mam, waarom liet je ons alleen? En dan, eindelijk zie ik het huisje van de créche. heb je dat ook? Dat als je al te laat bent, dat het zo'n opluchting is als je er bent? Ik denk dat iedereen dat wel heeft. Snel spring ik van de fiets af en zet hem in het rek. 'Kom donna, we moeten snel naar binnen, we zijn al laat! Donna is nu pas een jaar. het enige wat ze doet is poepen, kraaien, en schreeuwen. maar het is wel een schattig meisje. Ik zet haar op me arm en loop snel naar binnen. 'God ik dacht dat er wat met je gebeurt was! Andwoord de vrouw van de chréche meteen als ik binnenkom. 'nee gelukkig niet, maar zometeen wel als ik op school aankom.' 'ik zal wel even naar school bellen meis.' nou dat ik dus Sara, ze helpt me altijd met alles. Daarom hou ik ook zo van haar, en ben ik ook zo veel hier. Ik zet Donna neer en pak haar kleverige hadne vast. langzaam loop ik naar de kapstokken, ik rits haar jas open en hang hem weg. 'Zo donna, ik kom je zometeen weer ophalen.' ik geef haar een kus op haar hoofd en loop weg. Ik moet zien te maken dat ik snel op school kom!



Reactiez? ='P

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xMYxAxDEVILx

    VERDER PLZZZZZZZZZZ

    1 decennium geleden
  • Favourite

    Snell Verderr!! :D:D

    1 decennium geleden
  • RockCupCake

    ooh,ja, kan je pleas tegen mij zeggen als er een nieuw deel is?

    en eerst heette ik xRainboowx heb me naam 3 dagen geleden verandeerd

    1 decennium geleden
  • RockCupCake

    door gaan!!
    ik hou nu al van die verhaal.
    :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?