Y en E deeply in love

Een jongen en een meisje ontmoeten elkaar in het ziekenhuis en langzaam bloeit er iets op tussen deze twee. Als je meer wil weten moet je deze quizlet maar lezen XD

Mogelijke uitkomsten

. (3 x uitgekomen)

Evelien ligt in het ziekenhuisbed.Ze ligt wat om zich hen te kijken tot er op de deur wordt geklopt.Er stapt een jongen binnen.'Hey'.'Hey ga zitten' zegt Evelien.De jongen glimlachte en ging op een stoel naast haar zitten.'Hoe heet je?' vraagt Evelien.'Youri en jij?' 'Evelien'.' Waarom ben jij hier?' vraagt ze.'Ik maakte een rondje door het ziekenhuis en toen zag ik door het raam dat er in deze kamer een meisje lag dus wilde ik gewoon even gaan kijken.' zei hij.'Hoe oud ben je?' vraagt Evelien.'15 jij?' '14'. ' Waarom ben jij in het ziekenhuis want je ziet er niet ziek uit?' 'Mijn vader ligt hier, hij heeft een hartaanval gehad.' Even kijkt hij moeilijk.' Wat doe je dan de hele dag?' vraagt Evelien.' Ik loop rondjes door het ziekenhuis, of ik zit in de recreatiezaal of ik zit bij mij vader.Maar waarom lig jij hier eigenlijk want jij ziet er wel een beetje ziek uit.' ' Ik heb geprobeerd mijn polsen door te snijden, maar mijn moeder vond me en bracht me naar het ziekenhuis en toen ik wakker werd lag ik hier maar dat is ook al een paar dagen geleden.' zei ze. ' Mag ik je MSN of je telefoonnummer?' vraagt ze. ' Ja hoor.Heb je een blaadje ofzo?' ' Nee maar je kunt het op mijn shirt schrijven als je wil.' zei ze. 'Dan ga ik even een stift halen van de tekenhoek op de gang.' zei hij. ' Is goed.' En hij liep de kamer uit.Een paar tellen later kwam hij terug de kamer in met een licht blauwe viltstift. Hij schreef zijn MSN en zijn telefoonnummer op je T-shirt. ' Mag ik 't jouwe ook?' 'Tuurlijk, waar moet ik het opschrijven?' ' Op mijn arm ofzo?' Evelien nam de stift over en schreef haar telefoonnummer en MSN op zijn arm. ' Ik ga nu weer even bij mijn vader kijken, want ik wil weten of het goed gaat.' 'Is goed.'

2 (5 x uitgekomen)

Hij liep de kamer uit.Ongeveer een half uurtje later kwam hij weer binnen alleen keer hij bezorgt uit zijn ogen. ' Wat is er?' vroeg ze. ' Ik weet het niet maar ze gaan hem zo opereren en dan krijgt hij een bypass.' zei hij. ' Dat is goed.Dat betekent dat alles goed met hem komt want je krijgt alleen een bypass als het helpt.' Er verscheen weer een glimlach op Youri's gezicht. ' Zal ik een tekening op je shirt maken?' vroeg hij. 'Graag. Dat wit is zo saai.' zei ze met een glimlach. Hij liep naar de gang en kwam terug met een handje vol stiften. Je trok je shirtje uit en gaf het aan hem.Evelien was blij dat ze er nog een hemdje onderaan had. Hij ging aan het tafeltje bij de muur zitten en hij begon te tekenen.
Toen hij klaar was hield hij het shirtje omhoog.SuperGirl stond erop in graffiti letters.' Mooi.' zei ze.Hij glimlachte en gaf haar haar shirt terug.Ze trok hem weer aan en keer er tevreden naar.Ze glimlachte.’ Ik moet maar weer eens gaan.’ Zei hij. Evelien knikte en Youri liep naar de gang en verdween tussen de verpleegsters.
Hij is echt knap dacht Evelien bij zichzelf.Hij heeft lichtbruine krullen tot onder zijn kin.En een soort skate uiterlijk.Eigenlijk is het best een knappe jongen.Ja eigenlijk wel.Ze begon te glimlachen.Maar ik denk alleen niet dat ik hem nog terug ga zien want hij zei dat ie hier bij toeval binnen stapte dus na vanmiddag zie ik hem waarschijnlijk niet meer.Maakt niet uit ik heb in ieder geval een leuke middag gehad laat ik het daar maar op houden dacht ze.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?