Welk Boek Past Bij Jou?

Natuurlijk, iedereen leest wel eens. Maar met deze Quizlet kom je er meteen achter welk boek jij meteen moet kopen en uitlezen!Test het(yeah)

Mogelijke uitkomsten

100% Bo! (16 x uitgekomen)

Bo gaat met haar moeder een jaar in New York wonen. Bo is stikzenuwachtig voor haar eerste schooldag op Junior High School. Maar dankzij haar boek How To Be Popular wordt Bo in no-time vriendinnen met de populaire cheerleaders Abby en Chloe. En voor ze het weet heeft ze gezoend met Justin, de knapste jongen van haar school. Maar waarom krijgt ze steeds de kriebels als ze Luca ziet?
En wat doet een beroemd Calvin Kleinmodel bij háár thuis onder de douche?

Harry Potter en de vuurbeker! (13 x uitgekomen)

Harry kan niet wachten tot hij terug mag naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, om aan zijn vierde schooljaar te beginnen. Maar voor het zover is, wordt hij door de familie Wemel op spectaculaire wijze bij de Duffelingen opgehaald, om mee te gaan naar de finale van het WK Zwerkbal!
Harry weet dan nog niet dat er dat jaar op Zweinstein een nog groter en spannender evenement zal plaatsvinden. Ondanks alle opwinding en magische gebeurtenissen, probeert hij zich toch op zijn lessen te concentreren.
Ondertussen zijn er allerlei tekenen die er op wijzen dat Voldemort, met behulp van Duistere tovenaars, weer aan kracht begint te winnen. De angst dat Hij Die Niet Genoemd Mag Worden opnieuw zal toeslaan, wordt steeds groter...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?