We're in,but uninvited 6

Ik kan een paar woorden van de conversatie oppakken:‘waar ... naar toe? ... pasje niet het juiste...dan rent...supperhard..binnen.... misschien...in het berghokje.’Nee, niet het berghokje! denk ik verschrikt,maar even later hoor ik de voetstappen hierheen komen.

Mogelijke uitkomsten

nu alleen de kleedkamer nog vinden ..... (10 x uitgekomen)

celien schrijft^^

ik kijk celine beangstigend aan en ik zie ze bedenkelijk kijken.opeens kijkt ze naar boven en verscheint er een glimlach op haar gezicht.ik kijk ook naar boven en ik zie een rooster staan.ik lach naar celine en geef haar een zetje.celine gaat op mijn handen staan en ik hef haar op.ze haalt het roster heet voorzichtig van het gat af en legt het op de grond.ze klimt in het gat en trekt mij nu ook naar boven.ik klim het gat in en zet het roster er terug op.net op tijd want de deur gaat net open.ik en celine kijken vanuit boven neer op de security die staat te vloeken.xDsecurity:ik zweerde dat ik hier geluid hoorde.andere security:kom,dan zoeken we verder want we moeten die meiden vinden.zodra de deur dicht is beginnen ik en celine te lachen.ik:je had die zijne kop moete zien ! :Pceline filmt nog steeds en richt de camera op mij.celine:een heel belachelijk zicht sarah !xDik:oke...nu moeten we alleen de kleedkamer van tokio hotel nog vinden^^


EN NU: het moment waar iedereen op zit te wachten!!!
Sarah schrijft!!!!!!:D:

Celine:'En hoe dacht je die te vinden? We kunnen nu moeilijk door de gangen gaan met die twee pipo's die ons aant zoeken zijn.' Ik haal mijn schouders op, maar dan krijg ik een idee. Rond mijn mond speelt nu een geniepig lachje. 'Oh, nee. Niet zo, neeneenee! Echt niet. Wie weet wat we daar allemaal wel niet tegenkomen' Hoor ik Celine paniekerig zeggen. Maar mijn besluit staat vast, dat is de weg die we gaan nemen.

Oeh, Welke weg ??
(sry als deze uitkomst een beetje raar is, maar dat ben ik ook xD)
Lees je pas in de volgende welke weg ze gaan nemen??



NEE! :P

Sarah is lief vandaag :D

Op handen en voeten kruipen we verder.'Ieuw, nog eentje. Hoeveel mensen hebben deze weg ook al ontdekt?'Vraag ik als we weer een kauwgom tegenkomen. 'Precies al veel zo te zien' zegt Celine 'Maar zeg nu, het was nu toch een supergoed idee van mij om door deze luchtkoker of wat het ook moet zijn verder te gaan.' 'Jaja, ok. Ik geef toe. Kijk eens even oor dat rooster of dat toevallig de kamer van TH is' Voorzichtig buig ik me over het rooster en zie ee man schoonmaken. 'Hallo' roep ik als ik de man herken van de kast. De man kijkt om zich heen. 'Hier vanboven!' roep ik weer. Nu kijkt de man omhoog en als hij mij ziet lacht hij. 'Dus daar zit je! De hele security is jullie aan het zoeken.' 'Weten we' zegt Celine. ''We?' 'Ja, das nog een vriendin hier achter mij' 'Ah, Ok. Wees maar gerust, kzal jullie niet verraden.' 'je zou eens moeten durven' lach ik.'Weet jij de kamer van TH zijn?' 'Ja, dat is deze. Maar de jongens komen pas over een klein uurtje. Jullie kunnen best daar even wachten want de security komt altijd eerst even mee binnen.' zegt hij. 'Ah, OKe. Danke voor het helpe, maar hoe weet jij dat allemaal?' De man lacht en zegt dan 'Ik ben ook ooit jong geweest hoor! Maar nu moet ik ervens anders gaan poetsen. Daag' 'Bye!'

'Zouden al die kauwgommen van hem zijn?' vraagt Celine. Ik schiet in de lach, maar stop al snel als ik hoor dat dat in deze buizen wel erg hard echoot.

Daar zitten we dan, een minuutje, 10 minuten, een half uur, drie kwartier, en dan... gaat eindelijk de deur open...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?