Ben jij verliefd?

Wie wil nou niet weten hoe het met de liefde gaat? Denk aan de jongen of het meisje van jouw dromen en kruis bij elke vraag aan hoe het bij jou zit. Veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

Totaal niet verliefd! (40 x uitgekomen)

Jij bent dus niet verliefd. Dikke kans dat je dat ook helemaal niet wilt Misschien vind je verliefd zijn wel IRRITANT? Nou, dat kan. Maar doe deze test over een paar jaar nog eens. Wie weet...!

Beetje verliefd. (93 x uitgekomen)

Jajaja... Jij bent verliefd, maar als ik jou was hield ik het nog even geheim! Misschien is het na een tijdje al weer over!

Verliefd! (142 x uitgekomen)

Zo hé! Bij jou is het wel heeel erg zeg! Jij moet het maar gauw gaan vertellen. En dan maar hopen dat HIJ/ZIJ net zo verliefd op jou is. Ik wens je heeel veel liefdes-geluk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • AmeranthaGaia

    (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H) Zegt dat genoeg?

    7 jaar geleden
  • steenbok1998

    (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • steenbok1998

    ik ken hem al zo'n 2&1/4 jaar, en ik heb nu echt al 2 weken de HELE dag last van kriebels (waarschijnelijk vlinders(H)) in mijn buik. in de pauzes lig ik letterlijk tegen hem aan, sinds vandaag geef ik hem ook steeds een knuffel...en als ik er eigenlijk alleen maar aan denk krijg ik het WARM en worden de kriebels NOG erger, dus wat denken jullie...ben ik IN LOVE of niet?(doeg):$

    1 decennium geleden
  • steenbok1998

    beetje

    1 decennium geleden
  • Rakish

    verliefd?
    nee ik ben niet verliefd....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?