welk vakantie land en verblijf past het best bij jou?

Doe deze quiz om te weten te komen welk vakantieland+verblijft het beste bij je past!

Mogelijke uitkomsten

Camping in Frankrijk (5 x uitgekomen)

Van jouw hoef je helemaal niet zo ver weg te gaan, als het lekker weer is en je lekker kan zwemmen is het voor jouw prima. En bovendien vind jij het ook leuk om nieuwe vrienden te maken! dat kan prima op een camping.

Huis in Itali? (13 x uitgekomen)

Jij vind het leuk om wat van de cultuur van een land te zien, leuke plaatsjes en mooie natuur kun je zeker in Italie vinden! Een huis midden in de cutuur van Italie is dan ook echt iets voor jou, en bovendien kun je ook heerlijk eten in Italie!

Hotel op het strand in Spanje (5 x uitgekomen)

Als er maar zon zee en strand is ben jij al blij, ook hou je erg van luxe, daarom past een hotel op het strand in het zonnige spanje perfect bij jouw!

boomhut in kenia (5 x uitgekomen)

jij houdt echt van avonturen, een safari in kenia is dan ook echt iets voor jou! En daarna slapen in een boomhut midden in de bossen vind jij al helemaal gaaf! En dat het een beetje primitief is kan je niet zo heel veel schelen.

luxe resort in tailand (17 x uitgekomen)

jij houdt erg van luxe maar je vind het ook leuk om reizen te maken naar een totaal andere cultuur, daarom is tailand echt iets voor jou! in tailand hebben ze mooie natuur maar er zijn ook veel luxe resorts!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?