If You Run Away, I Won't Stay. That's So Cold. [Nummer één.]

LOLA BEGON MET TYPEN.
Want die had inspiratie. ~

Mogelijke uitkomsten

I am the rumour, on everyone's lips. (6 x uitgekomen)

LOLA POV.
"Ze komen! Ze komen naar het festival!" Schreeuwden Arianne en ik door het huis - zo hard als we konden. Onze vader en moeder zaten aan de tafel, en keken verwonderd op. "Wie komen?" vroeg onze vader verbaast. "YOU ME AT SIX!" Mams keek op. "You Me At When?!" "Haha, erg grappig, mam." reageerde Arianne droogjes. "Maar paps, sinds wij backstagepasses hebben, kunnen we ze ontmoeten! Enen... Morgen is dat al. Want ze waren de verrassingsact! En dat is dus nu bekend en mama ik heb geen honger meer want ik ga Max ontmoeten," zei ik, zonder enige pauzes te nemen. "Vergeet Josh niet," corrigeerde Arianne. "En Chris, Dan en Matt dan?" vroeg ik. Arianne glimlachte. "Die natuurlijk ook." De avond tikte weg, en de morgen kwam maar niet gauw genoeg.
Die volgende ochtend rond 8 uur, moest onze vader al weg. En wij gingen mee. In de auto stond de nieuwe CD van You Me At Six op - Take Off Your Colours. Toen we er eindelijk waren, was nog niemand te bekennen. "Pap, zijn de artiesten er al?" begon Arianne, toen we naar de backstagepasses-afhaal-ding liepen. "De meeste al wel, die zijn aan het soundchecken. Dus je kan ze horen." Even viel er een stilte. We hoorden niks. Toen kregen we een soort van armbandje, waardoor we backstage konden. Arianne en ik checkde eerst het progamma. You Me At Six zou om 12 uur komen. Het was nu vijf voor half 12. We hadden niks te doen - maar toch gingen we backstage. In de hoop dat er íemand was. We keken rond. Het was er stil, bijna eng. Maar we hoorden wat geritsel achter een tent.
"Max, idioot, je laat die meisjes toch niet schrikken?" fluisterde een jongen. Het kwam van achter de tent. "Moet jij eens opletten!" Mijn ogen schoten open. Die stem kwam me zo verdacht bekend voor. "Max, niet doen!" riep nóg een bekende stem. Dit keer keek Arianne om, naar de tent. "Kom, we gaan kijken," Arianne had het nog niet gezegd, of een jongen met zwart haar struikelde achter de tent vandaan. "SuperMatt for the win!" kwam achter de tent vandaan. Matt staarde ons aan. Raar genoeg, bleven Arianne en ik rustig. "Hoi Matt...?" glimlachte Arianne. Matt zwaaide. Hij keek achter de tent, en wenkte de rest van de band. "Ze zijn niet eng, Max en Josh!" riep Matt op een spottend toontje. Max kwam achter de tent vandaan, gevolgd door een Josh. Dan en Chris kwamen er ook achteraan. Josh stak zijn hand uit. "HOI IK BEN JOSH." Arianne schudde zijn hand. "Hoi Josh..." een glimlach verscheen op haar gezicht. Max gaf hem een stoot met zijn elleboog. "Nu ik, slijmbal," siste Max. Hij stak zijn hand uit. "Max Helyer, dames. Tot uw dienst." Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Zo'n glimlach die je er nooit van af zou kunnen vegen. Ik pakte zijn hand, en schudde 't. Zijn hand was warm. Ik raakte Max Helyer aan. Ik en ik alleen. Even waren we op elkaar gericht. Had hij alleen aandacht voor mij. Hij glimlachte even. Naar mij. Ik voelde mezelf rood aanlopen, terwijl Arianne de camera zocht.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?