Ben jij briljant?

Is leeghoofdje Lindsay Lohan jouw grote voorbeeld? Of ben je blij dat jij wél je hersens gebruikt? Doe de test en ontdek of er een Einstein in jou schuilt.

Mogelijke uitkomsten

Vrolijk leeghoofd (0 x uitgekomen)

Jij zit er niet mee dat je alleen maar onvoldoendes haalt, want school interesseert je niet. Maak je een stomme fout, dan lach je zelf het hardst. Wees eerlijk: doe je dat uit zelfbescherming? Heb je stiekem faalangst? Mischien ben je wel veel slimmer dan je denkt!

Gezond verstand (20 x uitgekomen)

Een boekenwurm ben je niet, maar je hebt wel gezond verstand. En dat gebruik je alleen als het echt nodig is. Tuurlijk hoef je geen professor te worden, maar het kan geen kwaad om eens een krant te lezen of het nieuws te kijken. Je wil toch niet dat ze jou alles wijs kunnen maken?

Slimme vogel (83 x uitgekomen)

Jij hebt een heel goed stel hersens en je houdt wel van een uitdaging. Als je toevallig niet weet hoe je een over repareert, verzin je wel een andere oplossing om toch te kunnen eten. Je bent dus niet alleen slim, maar ook creatief. En dat is misschien nog wel beter dan een briljante bolleboos.

Superbrein (9 x uitgekomen)

We weten het: deze test was vér beneden jouw niveau. Je bent een genie! Maar ook ietsje arrogant... En al ben je nog zo slim, je hebt geen idee hoe je iemand moet versieren. Het leven draait niet alleen om kennis vergaren hè. Laat die boeken ook eens een dagje liggen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • TheForgotten

    Slimme vogel :)

    1 decennium geleden
  • InsaneGenius

    Slimme vogel
    Vind ik niet zo. :P

    1 decennium geleden
  • Scarlett2000

    Slimme vogel! (flower)
    Klopt XD

    1 decennium geleden
  • Wynter

    slimm [:

    1 decennium geleden
  • Truw

    Slimme vogel (nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?