Wie ben jij van Grey's Anatomy?

Grey's Anatomy is een tv-programma. Het speelt zich af in een ziekenhuis waar grote drama's gebeuren. Maar ook de liefde is een beetje baas over jonge en oude dokters en dokters in opleiding. Maar lijk jij nou het meest op de 'speelse' Alex Karev. Of ben jij een onzeker type dat meer op Meredith Grey lijkt? Misschien ben je toch een van de andere dokters.
Test het in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Meredith Grey (223 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Meridith Grey! Gespeelt door Ellen Pompeo! Je bent vaak snel in paniek, je bent knap en je weet vaak niet wat je precies moet kiezen. Twijfel eens niet zo! (I (H) Meredith) Meredith heeft een knipperlichtrealatie met Derek Shepherd. (En hij IS knap)

Izzie Stevens (Izabel Stevens) (178 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Izzie Stevens, oftewel Katherine Heigl! Jij bent aantrekkelijk. Maar bent verliefd op iemand waar je al mee hebt gehad. Jij ontkent dat je verliefd bent, en ik denk dat je dat doet omdat HIJ al iemand heeft. HIJ heet Alex Karev. I (H) Izzie! Ik ben niet verliefd op je hoor!

Cristina Yang (38 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Christina Yang, gespeeld door Sandra Oh. Ze is stoer maar ook koud. Toon eens wat meer emotie, Cristina! Jij komt uit China, en HAD een relatie met Preston Burke. Maar Pres werkt niet meer in Seatle Grace... Zielig!

Derek Shepherd (Oftewel MCDreamy!) (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Derek Shepherd, jouw bijnaam is MCDreamy, omdat je zooo lekker bent. Hij word gespeeld door Patrick Dempsey. Jij hebt een knipperlichtrelatie met Meredith Grey. De hoofdpersoon.

George O'Malley (4 x uitgekomen)

Jij lijkt op George O'Malley! In het echt heet hij T.R. Knight. Hij is heel aardig. Je bent 1 keer gezakt voor het examen. Daar was je niet blij mee!

Pas op dat mensen niet zomaar over je heenlopen!

Alex Karev (11 x uitgekomen)

Jij bent Alex Karev, ofwel Justin Chambers! Je bent best wel een lekker ding, maar je bent snel jaloers, vooral op andere mannen die met jouw vriendinnetje omgaan. Je geeft heel veel om je vriendinnetje Ava eh... Rebecca bedoel ik.

Callie Torres (17 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Callie Torres, gespeeld door Sara Ramirez. Je bent grof gebouwt en als je iets wilt zet je ook door. Je kan flink vurig worden. Je hebt gezoend met Erica Hahn. Gaat dat wat worden?


Richard Webber (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Richard Webber. De acteur die hem speelt heet James Pickens. Jij bent een type leider en je kan meedogeloos zijn. Maar je bent ook aardig! Meer kan ik niet vertellen over jou..

Miranda Bailey (32 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Miranda Bailey, oftewel Chandra Wilson. Je bent hard van buiten, zacht van binnen. Je kan het iemand anders verschrikkelijk moeilijk maken en je hebt mensen die achter je aandraven. Je hebt een heeeeeeeeeeeeleeeeee lieve zoon. Zoooooooooo schattig!

Erica Hahn (53 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Erica Hahn. Ik kon niet vinden wie haar speelt. Als jij het weet, meld het dan even via een PB. Jij moet een betere leraar worden, volgens Richard Webber. En bent nogal arogant tegenover Cristina Yang. Je hebt gezoend met Callie Torres, zal dat wat worden?

Lexie Grey (60 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Lexie Grey. Gespeeld door Alexandra Caroline. JA! Je hebt het goed gehoord: Grey. Eh... gelezen bedoel ik. Jij bent het stiefzusje van Meredith Grey. Je bent verliefd op George O'Mally, en hebt alle dosiers van de assistenten gelezen. Je bent jong EN knap.

Mark Sloan (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Mark Sloan. Gespeeld door Eric Dane. Je bijnaam is 'MCSteamy'. Jou leven draait vooral om vrouwen en seks. Maar je zegt dat je een nieuw 'hoofdstuk' begonnen bent. Ik geloof er niks van!
Oja, je bent plastisch chirurg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • SuperEva

    Callie Tores
    Coool!

    1 decennium geleden
  • StarGleek

    Hi, ik was Meredith, mag ik iets zeggen?

    Lexie wordt gespeeld door Chyler Leigh, Lexie's volledige naam is Alexandra Caroline Grey.
    Dr. Hahn wordt gespeeld door Brooke Smith.
    Izzie's hele naam is Isobel.

    Maar verder was het een goede quiz hoor! Ik ben zelf echt gek van GA.

    XxXxX

    1 decennium geleden
  • SayRelaXD

    ik ook
    groetjes anna

    1 decennium geleden
  • SayRelaXD

    Ik ben Meredith!!!!!!! Joepie! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?