Welke Twilight personage ben jij?

Ken jij de film of heb jij ook wel eens de boeken gelezen. Dan is dit je kans om te weten te komen wie je zou kunnen zijn. ben jij die bloed mooie Edward cullen, de Stijlvolle Allice cullen, de sterke Emmett cullen of die diva Queen Rosalie cullen . ben jij toch een avontuurierder dan ben jij misschien wel de eightpack Jacob Black of toch het onzekere meisje uit Arizona Isabella Swan. Doe de Test en weet wie je bent!

Zouden jullie ook je stem en natuurlijk je reactie willen geven.
Dat zou ik heel fijn vinden;)

Mogelijke uitkomsten

Edward Cullen (32 x uitgekomen)

Jij bent bent de stoere, maar zeer koele hunk uit de film/ boek sage Twilight. jij bent sneller dan iederen en kan iedereens gedachte lezen behalve die van je grootste liefde. soms wordt het je allemaal te veel en met ej ontkomen van die druk. Maar mensen hebben je gewoon nodig! wees je zelf (en blijf uit het zonlicht !:p)

Jacob Black (18 x uitgekomen)

Jij bent de ''HUNK'' uit de film alle meidelijke fans aan bidden jou door de eight pack. je bent sterk, grappig en zeeraanhankelijk. je bent het ideale huisdier (oeps! ) vriendje voor iemand die jou wel ziet staan. sommige vinden jou te jong maar jij vind dat je oud genoeg bent om op je eigen benen te staan. Vergeet niet dat er ook mere mensen zijn. Een vriendin komt zeker nog wel. wacht maar af, je merkt het vanzelf!

Emmett Cullen (8 x uitgekomen)

Jij bent een stoere, sterke vampier. jij doet alles voor je meisje. je zal haar bescheremn zoals niemand ander zal kunnen. maar probeer niet grappig te zijn dat is jou min punt. hou het bij jagen op en dat op je liefje en dan komt alles wel goed

Rosalie Cullen (18 x uitgekomen)

Jij bent ''DE'' mode diva van dit moment. alles wat je draag is hip. jongen aanbidden jou (zelf als je bent vergeten je op te maken). je bent je vreindje trouw maar houd wel van al die aandacht. Dat hou wel in dta hij jou steeds meer gaat wantrouwen! hou het bij 1 vriendje dan is alles in orden. vrienden zijn met andere kan wel maar dat moet natuurlijk niet te vergaan.

Allice Cullen (63 x uitgekomen)

Jij Allice Cullen. Jij bent de designer! jij vind kleding maken niet leuk maar geweldig! alles wat los zit maak je vast. Je ziet alles gebereuren in de toekomt en weet wat je te wachten staat. Met jou kan tot nu toe niks mis meer gaan!

Isabella Swan (257 x uitgekomen)

Alle jongen vinden jou gewelidig. Alleen weet jij dat nog niet. je bent onzeker omdat niemand je ziet staan maar ondertusse is er wel iemand die iets voor je voel. Laat je niet kleineren door mensen die denken beter te weten.je merk het wel als de ware recht voor je staat. zo'n moment moet je koestere want eemaal de verkeerde keuze en heel je toekomst verandert ter plekken! Denk dus eerst na voor dat je plannen gaat ondernemen. voor de rest gaat het allemaal wel goed met jou.

Jasper Cullen (115 x uitgekomen)

Jij bent nog jong als vampier maar kan je al heel goed redden. je kan iedere omgeving naar je zin maken door maar met je vingers te knippen. meisjes komen nog niet naar je toe. maar wees niet bang net als iedereen is er wel iemand die jou heel speciaal vind op die speciaale manier. blijf je zelf en dan komt alles op z'n pootjes te recht!

Statistieken

Statistieken

Reageer (36)

  • Drie2012

    Jasper ik wil Edward maar Jasper is ook goed toffe quiz niet verkeert opvatten maar er zaten wat spel fouten in in deze zin zeer wanscheinlijk ook maar hoe dan ook toffe quiz ik weet het ik heb dat al eens gezecht en ik maak deze zin echt veel te lang maar ach ja

    9 jaar geleden
  • TheSoulButler

    edward cullen

    1 decennium geleden
  • ihearthoranx

    Alice. (H)(H)

    1 decennium geleden
  • Ginatje101

    Bella xD

    1 decennium geleden
  • kimmpossible

    oeh isabella:D
    en rosalie is btw ook hale en niet cullenxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?