The pornstar 70

70 al in de douche ..

maar wel helemaal idee loos

help?

Mogelijke uitkomsten

help en stuur een ideetje ^^ (74 x uitgekomen)

tom pov

, je gaat aan tafel zitten en laat je hoofd op tafel rusten , bang dat je hoofd er af gaat vallen , zo zwaar is ie .. je hebt bartsende hoofdpijn , echt verschrikkelijk. je geeuwt en staat op , je besluit een frisse douche te neme , daar fris je vast en zeker van op ! je sloft naar boven en loopt de badkamer in , je sluit hem en kleed je langzaam uit , je neemt een
handdoek gooit hem half over het glas , en opent de douche , je stapt er traag in en draait de kraan langzaam open . het lauwe water word over je ruggespoten en druipt langs je benen omlaag , naar de afvoer ..
je neemt de shampoo en wrijft over je dread's.
ze beginnen direkt te schuimen , je laat het eve intrekken en laat dan het water er over vloeien . het schuim loopt zo naar beneden ,je zeept je helemaal in en laat het eve later wee rvan je afdruipe . je sluit je ogen en geniet van de warmte die de douche je bezorgd , het strelende gevoel van al die druppels op je rug , je hoofdpijn is ook fel geminderd . je draait de doucheknop dicht en neemt je handdoek die half over de douche hing en droogt je zorgvuldig af .

mijn ideetjes zijn echt zoooo op , willen jullie helpen door leuke ideetjes te sturen in gastenboek , reactie op deze quiz of een pbtje , ik zou het fijn vinden ..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TearIsland

    super:P

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder x

    Ben zelf inspiloos sorry :)

    x

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?