Ben jij een fashion addict?

Heb jij een passion for fashion? Doe jij er alles aan om op te vallen? Of ben je meer van het 'zolang het maar lekker zit'? Doe de test en check wel modetype je bent

Mogelijke uitkomsten

Überfashionista (13 x uitgekomen)

Pailletten, nepbont, felle kleuren... hoe meer, hoe beter is jouw motto. Jij bent een trentsetter en ziet er het liefst zo bijzonder mogelijk uit. Je vindt het dan ook helemaal niet gek als mensen je van top tot teen bekijken. Sterker nog: you like! You got the look, en je weet het! Fashion dare: een leren legging.

Stylish braaf (11 x uitgekomen)

Jouw fashion stijl: er fabulous uitzien, maar nooit overdreven gestyled. Als je een top met panterprint aantrekt combineer je dat met een mooie maar basic jeans. Toch ben je allesbehalve saai, je vriendinnen volgen zelfs weleens jouw modeadvies op (en daar ben je best trots op). Fashion dare: een ripped jeans.

Classic cool (16 x uitgekomen)

Trends zijn leuk op de catwalk, maar niet aan jou besteed. Jij houdt meer van tijdloze kleding, zoals vestjes van mooie stoffen of leuke schoenen waar je ook echt op kunt lopen. Elke dag zie je er geweldig uit, want jouw stijl is tijdloos en altijd goed! Fashion dare: een leren jasje in een bijzondere kleur.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?