The pornstar 73

73 al ^^

Mogelijke uitkomsten

verslaafd? (73 x uitgekomen)

tom pov

'iedereen is aan het kotse ..' zeg je kort

'ahzo' brengt hij uit en legt zich weer neer in de zetel

je hoofdpijn begint harder op te komen en je slaat je hoofd naar achteren waardoor het rust op de leuning van de zetel . je voelt je niet goed , je hebt barstende hoofdpijn , bibberende polsen , en je zweet je te pletter , je weet dat het niet van de drank is .. maar van de pillen die je neemt sinds kort .
'ze zijn zo klein , zouden ze echt zoveel schaden aan kunnen brengen?' vraag je jezelf af , je zucht en hebt nood aan een nieuwe je loopt naar boven , naar je kamer en graait hevig me tje hand in je wijde broek waardor je het zakje te pakken hebt. je opent het snel en neemt er 1 in je hand je gooit hem zo je mond in en laat het een 4-5 tal seconde smelten op je tong en slikt het in ,
eve later merk je zo dat de bibberingen minderen en je je weer pakken beter voelt , net van die goedkope pijnstillers van de apotheker .. alleen veeeeel duurder .
je zucht en stopt het zakje voldaan weer weg , je voelt je licht in je hoofd en je hebt het gevoel dat je de wereld aan kan , zo goed heb je je nog nooit gevoeld.
je weet best dat die pillen niet goed voor je zijn , maar die avond toen je in de club was .. voor je iets had met bill werd het je aangeboden en heb je het uitgeprobeerd .. probeer je het limiet zo laag mogelijk te leggen . in de hoop dat de rest er niets van merkt ..

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • TearIsland

    super:P

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder!!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • ganja

    spr snel verder :)x

    1 decennium geleden
  • cantTRUST

    supersupeeer suppeeeer!!!<<3
    verder
    XX

    1 decennium geleden
  • TomxOMGxHot

    verderverderverderverder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?