Welk personage van Axis powers Hetalia ben jij?

Ik dacht in eerste instantie dat dit nutteloos was, omdat ik dacht dat "Axis Powers Hetalia" geen begrip had op Quizlet, maar ik zag dat er wel degelijk een paar mensen waren met quizen van APH, DUS VANDAAR >D. Met wie van Axis Powers Hetalia deel jij de meeste eigenschappen?
TEST HET HIER :D!

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk karakters erin te stoppen, dus have fun ^^!(cool)

Mogelijke uitkomsten

(Noord) Italië (Feliciano Veneziano) (26 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Noord-Italië. Noord-Italië is een vrolijke en energieke jonge man die voor veel problemen zorgt. Hij houd van vrouwen, kunst en Italiaans eten. Verderest is hij erg nutteloos en een enorme jankbal.

Duitsland (Ludwig) (8 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Duitsland! Hij is een serieuze en pessimistische man die zich altijd aan de regels houd. Geen vuiltje is veilig bij hem. Hij houd van snoep maken, lezen, koek-koeks klokken maken en met honden wandelen.

Japan (Kiku Honda) (41 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Japan! Japan is een stille en hard werkende man. Hij is nog onervaren over de buitenwereld en heeft tijd nodig om warm te worden met andere mensen, maar hij is erg nieuwsgierig en geinteresseerd in het leren van andere culturen.

Amerika/VS (Alfred F. Jones) (7 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Amerika! Hij is een vrolijke, energieke en een ietwat arrogante jonge man die geobsedeerd is met helden, justitie en vrijheid. Hij steekt zijn neus graag in andermans zaken waardoor hij vaak moeilijker vrienden maakt. Hij heeft een grote liefde voor hamburgers en junkfood. Zijn hobby's zijn films maken, sporten en gamen.

Engeland (Arthur Kirkland) (97 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Engeland! Een cynische, sarcastische en kritische "gentleman". Hij is een vreselijke kok. Hij heeft een liefde voor het afzeiken van Amerikaanse films, het koningshuis, het paranormale, (geesten, elfjes, eenhoorns etc.) literatuur en rock-muziek. Verder houdt hij veel van thee, maar niet alleen thee laat hij graag langs zijn keelgat glijden, hij is vaak dronken in de pub te vinden.

Frankrijk (Francis Bonnefoy) (10 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Frankrijk! Hij heeft een seksistisch en hartelijk karakter. Hij is heel erg aangetrokken tot mooie dingen, maakt niet uit wie of wat of hoe oud het is. Hij houd zoveel van zichzelf dat hij geen Engels leert omdat zijn taal toch de taal van de liefde is. Hij is een echte bourgondiër en een zeer goede kok.

Rusland (Ivan Braginski) (16 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Rusland! Een man met een groot hart en een onschuldig uiterlijk. Maar vertrouw hem niet op het eerste gezicht want onder zijn schattige buitenkant schuilt een intimiderende persoonlijkheid, waarschijnlijk heeft hij die persoonlijkheid omdat zijn jeegd erg wreed was. Hij houd van wodka en zonnebloemen.

China (Wang Yao) (13 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is China! Een van de oudste naties. Hij is heel erg bijgelovig en regilieus. Hij probeert als een oudere broer te zijn voor andere Aziatische landen, maar meestal komt het bedoelde beeld niet aan bij anderen. Hij sluit zijn zinnen altijd af met "aru". Hij is dol op Hello Kitty.

Oostenrijk (Roderich Edelstein) (16 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Oostenrijk! Hij is een wel gemanierde man. Hij verdoet meer tijd aan zijn hobby's dan aan zijn werk. Zijn interesses liggen bij kunst, muziek (vooral piano) en cake.

Pruissen (Gilbert Beilschmidt) (12 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Pruissen! Hij doet er alles om om sterker te worden, hij is er dan ook van overtuigd dat hij de beste is, hoewel hij niet zijn doelen heeft bereikt. Hij houd van alleen zijn. Hij is erg loyaal tegenover zijn leiders. Hij houd al zijn gebeurtenissen bij in een dagboek, hoewel die niet veel meer bevatten dan "Wat was ik weer cool vandaag".

Spanje (Antonio Fernandez Carriedo) (2 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Spanje! Hij is een vrolijke, vriendelijke en optimistische man. Zijn opgeklaarde karakter is te danken aan het heerlijke weer in Spanje. Hoewel hij het goed bedoeld, weet hij niet hoe hij zich moet gedragen in bepaalde situaties.

Zuid Italië (Lovino Vargas) (4 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Zuid Italië! Hij is lief en vriendelijk tegenover vrouwen, maar erg asociaal tegenover mannen. Hij lijkt heel hard, maar is eigenlijk een grotere huilbaby dan zijn kleine broertje. Hij houd van tomaten

Polen (Feliks Łukasiewicz) (7 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Polen! Voor anderen is het een probleem hem te kennen. Hij gedraagt zich verlegen tegenover vreemden, maar als hij gewend is aan die "vreemde" zal hij nooit loslaten. Hij is vrolijk, egoïstisch, kortzichtig en impulsief. Hij praat met een "valley girl" accent (hier praat je dan met heel erg veel: "echt, ofzoiets, die zei die en ik zei, o mijn god" etc.)

Finland (Tino Väinämöinen) (12 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Finland! Hij is een eerlijke, beleefde en volwassen jonge man, hij is praterig en weet altijd wat gezelligheid in te brengen. Hij houd van salmiak.

Statistieken

Statistieken

Reageer (48)

  • Krullie36

    Hartstikke leuke quiz!
    Maarrehhh....
    WAAROM BEN IK NIET POLEN?!?!??!

    6 jaar geleden
  • GwnMij7

    Engeland XD hij is een van mijn favorieten

    9 jaar geleden
  • Squirrelpawx

    Engelaaand <3
    Rockmuziek yay :3
    en sarcasme wooo
    en thee <3

    9 jaar geleden
  • Lyralinn

    haha ik ben Japan!

    1 decennium geleden
  • GilbertBro

    Preußen!

    Hehe

    Nice quiz~

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?