Welke van de avatar meisjes ben jij?

Nou de titel zegt het al!

Mogelijke uitkomsten

Katara (87 x uitgekomen)

Je bent Katara!
Je bent van het zuidelijke waterstam en je kan goed water sturen. Je hebt bruin haar en blauwe ogen. Je bent verliefd op Aang en veel oude liefdes achter de rug. Je moeder is doodgemaakt door een vuurmeester. Het enige wat Katara van haar moeder heeft geerfd is een ketting. Katara is nu de enige zuidelijke watermeester. Tijdens de volle maan kan ze ook bloed sturen.

Toph (29 x uitgekomen)

Je bent Toph!
Je bent een blind meisje uit Ba Sing See (?). Je kan door aardsturen gelukkig dingen "zien". Je kan egt heeeel goed aarde sturen.Je bent voor Aang weggelopen van haar rijke familie om hem te leren aardsturen. Diep in der hart houdt ze toch wel van haar ouders.

June (39 x uitgekomen)

Je bent June!
Je bent niet zo bekend en je hebt geen krachten, maar je bent wel heel sterk. Je hebt vroeger prins Zuko meegeholpen met avatar vinden met je grote beest shirshu die iedereen kan vinden door middel van reuk. Je hebt zwart haar en zwarte ogen.

Azula (34 x uitgekomen)

Je bent Azula!
Je bent mooi, gemeen en een prinses! Je broertje is Zuko. je kan vuursturen. Dat doe je meestaal met de heetste, de blauwe vuur. Je kunt ook bliksem sturen. Je beste vriendinnen Ty Lee en Mai zijn voor grootendeels je vriendinnen door de angst voor jou.

Ty Lee (38 x uitgekomen)

Je bent Ty Lee!
Je hebt zeven zussen en je bent heel verdrietig daardoor omdat je niet genoeg aandacht krijgt. Daarom ga je bij het circus, leer je haast onmogelijke kunstjes en wordt een circusster! Je bent hartstikke lenig en mooi. En omdat je vroeger te weinig aandacht kreeg en omdat je mooi bent wil je wel 10 vriendjes tegelijk.

Mai (3 x uitgekomen)

Je bent Mai!
Je bent ook heel mooi en je bent verliefd op prins Zuko, de broer van je beste vriendin Azula. En hij is ook op jou. Je hebt altijd wel werpsterren, werpmesjes of werppijlen. En je kan ze zo snel werpen dat die iemand op wie je dat hebt geworpen niet eens ziet datie dood is.

Yue (44 x uitgekomen)

Je bent Yue! Je bent het prinses van het zuidelijke watrestam. Toen je een baby was was je heel erg ziek. Je huilde nooit. Toen vroegen je ouders de maangeest om hulp. Hij hielp haar en haar bruine haartjes werden wit. Ze kreeg toen ook een stukje van de geest van de maangeest in zich. Toen een vuurnatiegeneraal de maangeest doodde, gaf Yue haar leven voor de maangeest. Voordat ze doodging hield ze van Sokka. Ze kon niks sturen.

Suki (0 x uitgekomen)

Je bent Suki!
Je kan niks besturen,maar je bent wel een dappere Kiyoshi krijgster. Daarom ben je ook de leidster van de hele groep. Je houdt van Sokka. Je hebt bruin haar en bruin-blauw-grijze ogen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • Charlotte25

    katara

    1 decennium geleden
  • DrDoom

    Yue :D

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    Toph (zij komt trouwens niet uit ba sing see maar uit Gaoling;) )

    1 decennium geleden
  • Thehuntsman

    kat ara xD

    1 decennium geleden
  • Croyance

    Yue

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?