Welke Popstar ben jij?

Welke popstar ben jij?
Uit Popstars.

Mogelijke uitkomsten

Bart (1 x uitgekomen)

Je bent Bart Boonstra!
Jij was mijn favoriet bij de jongens!
*huil, huil* hij ligt er uit. (bij de kwart-finale)
Hij is ongelooflijk knap en kan heel goed zingen.
(H)

Bart is 24 jaar en woont in Utrecht, waar hij dit jaar de opleiding Mediatechnologie heeft afgerond. Hij omschrijft zichzelf als een vrolijke, relaxte jongen die soms wat eigenwijs is. Momenteel werkt Bart bij een evenementenbureau. Sinds hij zich heeft ingeschreven bij een castingbureau is hij te zien in diverse commercials en heeft hij eind 2007 een gastrol gespeeld in Onderweg Naar Morgen.

Zijn ware passie in het leven is zingen en hij hoopt hierin een droomcarrière te kunnen realiseren. Bart heeft veel bewondering voor singer-songwriters als John Mayer en Michael Bublé. De jury laat zich positief uit over Bart, al moet hij wel werken aan zijn beweging.

Charlotte (2 x uitgekomen)

Jij bent Charlotte!
Je bent er al uitgevallen!
Gelukkig maar, ik mocht haar niet.
Ze was Mystery Popstar Paars.

De 21-jarige Charlotte komt uit Amsterdam en is een van de 5 dochters van Roos en Robert ten Brink. Charlotte heeft er bewust voor gekozen om als Mystery Popstar mee te doen aan Popstars. Ze wil op haar stem beoordeeld worden, niet op het feit dat ze de dochter is van een bekende Nederlander. Momenteel studeert Charlotte Communicatie Wetenschap aan de UVA. Ze heeft al wat zang- en camera-ervaring. Zo was zij te zien in een commercial en trad ze op in diverse televisieshows. Charlotte is een eerlijk en bescheiden persoon die temperamentvol uit de hoek kan komen. In de toekomst hoopt zij volop bezig te zijn met zingen en liedjes schrijven. De jury is zeer te spreken over haar stem en zangtechniek, onzekerheid is nergens voor nodig

Kim (2 x uitgekomen)

Je bent Kim!

Kim is 22 jaar en woont in Gorredijk. Ze is een spontane, vrolijke meid die graag haar vrije tijd met vriendinnen doorbrengt. Ook geniet ze van het samenzijn met haar familie. Kim volgde de opleiding Leisure Management, maar heeft een ware passie voor muziek en ambieert een carrière hierin. Het is voor haar echt een groot compliment dat ze de liveshows van Popstars heeft bereikt.


De rockstijl van Anouk spreekt Kim enorm aan, maar Kim houdt ook erg van blues- en soulmuziek. Vrijwel alle zangartiesten van dit genre inspireren haar. Na elk optreden wordt Kim voor de jury steeds interessanter, want ze pakt de aanwijzingen goed op.

Davy (2 x uitgekomen)

Je bent Davy!
Ik noem hem altijd Davy Jones (pirates of the carribean)
Hij is er uit.
Ik vond hem nog best goed.

De 19-jarige Davy komt uit Breda. Hij heeft het VWO afgerond en studeert nu Media and Entertainment Management in Rotterdam. Daarnaast werkt hij parttime als salesvertegenwoordiger. Vrienden en familie kunnen altijd bij Davy terecht, hij biedt graag een luisterend oor. In de toekomst wil hij koste wat het kost volop met muziek bezig zijn.

Davy’s grote droom is uiteraard om als zanger door te breken. De unieke kans om zijn talent in Popstars aan Nederland te tonen grijpt hij dan ook met beide handen aan. Davy heeft zichzelf vier jaar geleden gitaar leren spelen en daar is hij best trots op. Een van zijn grote helden is zanger Usher. Volgens de jury heeft Davy een prettige timing en een eigen sound.

Xander (1 x uitgekomen)

Je bent Xander!
Hij zit er uit.
Ik vond hem niet slecht, maar ook niet supergoed ofzo.

De Rotterdammer Xander is 24 jaar. Xander is erg creatief en houdt enorm van componeren en pianospelen. Hij komt uit een muzikaal nest waarin vrijwel ieder gezinslid zingt of een muziekinstrument bespeelt. Dit jaar startte hij met de opleiding Media en Entertainment.

In de toekomst wil Xander niets liever dan met muziek bezig zijn en doorbreken als zanger. Voor superster Justin Timberlake heeft hij enorm veel bewondering. Volgens de jury toont Xander lef tijdens zijn optreden en heeft hij iets rustgevends over zich.

Dewi (7 x uitgekomen)

Je bent Dewi!
Je ligt er, helaas, uit.
Ik vind haar heel goed, maar ze trekt altijd een heel raar gezicht als ze zingt.
Ze was Mystery Popstar Rood.

De 26-jarige Dewi uit Friesland is de tweede Mystery Popstar die zich heeft onthuld. Dewi is een eerlijk en betrouwbaar persoon die graag lol maakt met haar vriendinnen. Voordat ze bekend werd door haar deelname aan Idols 1 volgde ze de opleiding Kunst & Cultuur. Dewi is momenteel werkzaam in een kledingwinkel en treedt daarnaast regelmatig op in jazzclubs en tijdens evenementen. Haar grote voorbeeld is zangeres India Arie.

Dewi droomt ervan om haar bekendheid nog meer uit te breiden om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met haar stem en muziek. De jury is lovend over haar zangkwaliteit, Dewi heeft nog geen negatief commentaar gekregen.

Emmily (8 x uitgekomen)

Jij bent Emmily!
Zij ligt eruit, helaas!
Ik vond haar echt heel goed en schattig!

De benjamin van de groep finalisten is de half-Indische Emmily. Ze is 15 jaar en woont in Nuis. Emmily is heel erg precies en soms ietwat verlegen. Momenteel zit ze in 4 VWO. Hierna wil zij doorstuderen en denkt hierbij o.a. aan Psychologie of de Kleinkunst Academie. Ze is dol op musicals en heeft twee seizoenen meegespeeld als weesmeisje in de musical Annie. Ook volgde ze een aantal jaar de vooropleiding van de bekende dansacademie van Lucia Marthas. Beyoncé is haar grote voorbeeld.


Emmily droomt van een zangcarrière en wil in de toekomst met haar bekendheid graag een steentje bijdragen aan de vermindering van armoede in de wereld. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Emmily volgens de jury absoluut potentie gezien ze snel dingen oppikt.

Joshua (2 x uitgekomen)

Je bent Joshua!
Ik vind je niet echt goed.

De Arubaanse Joshua is 22 jaar en komt uit Dordrecht. Hij volgde de MBO opleiding metaaltechniek, maar wil absoluut iets bereiken in de muziek. Joshua’s moeder, met wie hij een hele speciale band heeft, heeft hem opgegeven voor Popstars. Hij is een sociale, rustige jongen met een positieve instelling.


Joshua schrijft nu al zijn eigen liedjes. Hij gaat er helemaal voor om een gevestigde zanger te worden in Nederland. Boris is een groot voorbeeld voor Joshua. De jury is erg onder de indruk van hem, want hij beschikt over een mooie stem en goede moves.

Kristel (5 x uitgekomen)

Je bent Kristel!
Ik vind je echt heel goed.
Mijn moeder vind Kristel ook goed.

De 26-jarige Kristel komt uit Venlo, kan een beetje eigenwijs zijn, soms een flapuit en is ook erg sociaal. Haar huis zit altijd vol met vrienden die allemaal even belangrijk voor haar zijn. Kristel volgde de opleiding administratief medewerker/ boekhouding. Ze houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met dansen, tekenen en droomt ervan om van zingen haar beroep te maken.

Als zangeres wil Kristel zich voornamelijk specialiseren in rock- en funkmuziek. Haar grote voorbeelden zijn Anouk en Beyoncé. De jury is van mening dat Kristel prima zingt, maar dat ze meer kan dan ze tot nu toe heeft laten horen.

Mandy (3 x uitgekomen)

Je bent Mandy!
Je ligt eruit, helaas.
Ik vind haar echt goed.

De uit Helmond afkomstige Mandy is 29 jaar. Ze is een ambitieuze vrouw die recht op haar doel afgaat. Het is de eerste keer dat Mandy aan een talentenjacht op tv meedoet en ze is enorm trots dat ze zo ver is gekomen in het programma. De muzikale tandartsassistente heeft als uiteindelijke doel beroemd te worden met haar eigen nummers. Zangeres Pink is haar grote voorbeeld. De jury vindt Mandy een muzikaal meisje, al zou haar stem nog wat kunnen verwarmen.

Michelle (15 x uitgekomen)

Je bent Michelle!
Je ligt eruit, gelukkig.
Ik vind haar echt slecht.

De spontane Michelle is 20 jaar en woont in Nieuwe Pekela. Ze is de eerste kandidaat die een wildcard heeft gekregen van de jury en daardoor meteen te zien is in de eerste liveshow. Michelle is een gezellige dame, een echte doorzetter en ze staat altijd klaar voor familie en vrienden wanneer ze een luisterend oor nodig hebben. In haar vrije tijd zingt ze regelmatig, maar doet ze ook graag aan toneel en voetbal. Ze heeft de opleiding Sport Management gevolgd en geeft nu les in Streetdance aan jongeren tot 18 jaar. Van jongs af aan droomt Michelle van een zangcarrière. Haar grote voorbeeld is Beyoncé.

Robin (9 x uitgekomen)

Je bent Robin!
Je ligt eruit.
Ik vind dat hij enge ogen heeft.
Je was Mystery Popstar Blauw.

Robin is de eerste Mystery Popstar die zich heeft onthuld. Hij is 29 jaar, woont in Amsterdam en heeft al veel televisie-ervaring. Zo is Robin o.a. negende geworden bij Idols 2, heeft hij een gastrol gehad in Grijpstra en de Gier en een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Robin is avontuurlijk, enthousiast en ambitieus. Op dit moment werkt hij fulltime achter de schermen bij SpangaS.

Robin schrijft liedjes, zodat hij in de toekomst een album kan uitbrengen. Over 10 jaar hoopt hij dat mensen in de rij staan voor zijn eigen concert. Damien Rice en John Mayer zijn grote voorbeelden van hem. Ondanks dat Robin moet werken aan zijn Engelse uitspraak vindt de jury zijn zang heel erg aangenaam om naar te luisteren.

Wesley (1 x uitgekomen)

Je bent Wesley!
Heel veel mensen vinden hem goed, maar ik vind hem heel saai.

Wesley is 21 jaar, woont in Leiden en is betontimmerman. Naast voetballen brengt hij veel tijd door met zijn vrienden en is hij altijd in voor een geintje. Voor Wesley komt er een droom uit dat hij is geselecteerd om mee te mogen doen aan Popstars. Eventueel succes zal hem niet snel naar het hoofd stijgen, daar is hij te nuchter voor. Het muzikale heeft Wesley van zijn opa die gitaar speelde.

Wesley heeft er alles voor over om uit te groeien tot een groot artiest als René Froger. Het Nederlandstalige genre past goed bij hem, al spreken Engelstalige nummers hem ook steeds meer aan. De jury is erg onder de indruk van Wesley’s zang en positieve uitstraling.

Papa


Leuk nieuws voor Wesley! In de eerste liveshow maakte Wesley bekend dat jij vader wordt! Zijn vriendin Nellie is op dat moment ongeveer 14 weken zwanger.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • ROBINNNNN

    Robin :( (dat is in het echt wel mijnn naam)

    7 jaar geleden
  • Isabellehh

    Emmily(lol)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Kirstel :P

    Ik was voor Robin en Kim ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?