Verlieft Op Een PraatVolle Jongen! TC10

sooo

ik heb weer inspiratie en jij....vertel maar als je het hebt

Mogelijke uitkomsten

SPRINGEN (22 x uitgekomen)

tom pov


na een tijdje vertrok de bus, ff een voorsprong. bill was nog niet thuis. nog 1 bus en die zou hem thuis brengen. met mij. hoop ik. maar die vertrekt over 1 uur. bill en ik zaten op een houten bankje.boven op een berg met onde ons alleen maar water . bill zat een peer te eten. grappig hoe hij smakt. je keek even naar hem. hij bracht zijn peer naar zijn mond opende zijn mond zette zijn witte tanden in de peer en hapte een stuke eruit sloot zijn mond weer en kauwde.''intressant?'' zei bill.''heel erg''. ''kom een beetje praten'' zei bill je zuchte begint hij weer.'' het water is mooi he?'' zei bill en keek naar het water.''ja het gaat wel'' zei je. '' heb je ooit van een verre hoogte erin gesprongen.'' zei hij.'' nee'' zei je en werd toch wel een beetje bang van zijn idee ik weet wat hij denkt ohh dat weet ik.''zullen we gaan springen?'' ja, daar was die enge vraag van hem.''nee, bill als je blieft ik..'' zei je '' ach stel je niet aan dit wordt lachen kom op!'' en hij pakte je hand tintelingen verspreed je lichaam helemaal.''nee als je blieft bill!'' en hij trok ja van de bank en gooide je de berg af met hem achter je aan. ''AAAAAHHHHHHHH MAMA IK GA DOOOOOOOOOOODDDDDDD!!!!!!PLONSSSje viel in het koude water.


*uit het water op het land met natte kleding*
''je spoort echt niet bill'' bill lachte. ''kijk de bus!'' riep bill. en weer pakte hij je hand en weer tintelingen. en hij rende met jou acchter hem aan. in de bus,ging hij helemaal achterin zitten.


even voor de duidelijkheid ik ben een paar stukkjes vergeten.
bill heeft niet zijn spullen terug maar tom heeft wel erg veel nieuwe kleding voor hem gekocht. dus niet denken dat hij nog steeds in zijn pyama loopt xD. tom mocht van bill mee naar zijn huis omdat hij alles weet va tom zijn nieuwe moeder enzo.


xXsamanthaxX

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • DreadsSnake

    hy is coowl!!
    egt goed!!
    doe snel verder!!

    Xx(K)

    1 decennium geleden
  • Glambert

    snel verder!!!

    xx C

    1 decennium geleden
  • Imladris

    cool...snel verder pleazzz!!!
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?