Wie ben jij van HSM?

Voor de HSM fans onder ons

* zegt stiekem 'Ikke Ikke Ikke!*

Ben jij Sharpay , Troy of misschien Taylor?

Mogelijke uitkomsten

Gabriella Montez (38 x uitgekomen)

Jij bent Gabriella Montez. De niewe van East High.
Je bent nogal verlegen maar heel lief en slim. Je houdt van wedstrijden als het scheikundecontest. Je kunt ook geweldig goed zingen. Maar je vind het niet leuk in de aandacht te lopen.

Troy Bolton (7 x uitgekomen)

Jij bent Troy Bolton. Je bent de populairste jongen van East High. Je bent gek op basketbal maar nadat je met Gabriella hebt gezongen ook gek op zingen. Je beste vriend is Chad Danford. Je kent hem al sinds de kleuterklas.

Sharpay Evans (14 x uitgekomen)

Jij bent Sharpay Evans. Echt het populairste meisje van East High. Je bent verslaafd aan mode en shoppen. Je houdt er echt van om in de belangstelling te staan , daarom ben je ook samen met je broer voorzitter van de dramaclub. Je wilt ook echt beroemd worden.

Ryan Evans (9 x uitgekomen)

Jij bent Ryan Evans. Je houdt echt enorm van dansen,zingen en toneel spelen. Je word verliefd op Kelsi Nielsen. Je bent samen met je zus Sharpay voorzitter van de Dramaclub. Soms gebruikt ze je wel.

Chad Danfort (3 x uitgekomen)

Jij bent Chad Danfort. Jij bent de beste vriend van Troy Bolton. Je bent echt helemaal verslaafd aan basketbal en wilt natuurlijk een beroemde basketbalspeler worden later. Je bent ook stiekem verliefd op Taylor.

Taylor McKessie (11 x uitgekomen)

Jij bent Taylor McKessie. Je bent een echte studiefreak en haalt de beste punten. Je beste vriendin is Gabriella en haar beste vriendin ben jij ook natuurlijk! Je bent verliefd op Chad

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • S

    Gabriella (A)

    1 decennium geleden
  • OneRose

    Gabriella

    1 decennium geleden
  • Nagaa

    gabriella:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?