SA : Voor altijd spijt

Lees maar gewoon dan lees je het vanzelf;)

Mogelijke uitkomsten

Spijt (17 x uitgekomen)

Je loopt over straat, het is kerst. Je weet niet waar je naartoe kan gaan. door 1 fout die je hebt gemaakt is je hele leven in elkaar gestort....
bijna een jaar nu al iets korter want het was een paar maanden voor kerst...

Flashback


Je doet je ogen open, het enige wat je voelt is dat je hoofd bonkt, je doet je ogen weer dicht. Als het bonken wat minder word doe je je ogen open, je kijkt om je heen.
Je probeert je te herineren hoe je hier bent gekomen, waar je eigelijk bent.
dan herinner je heel vaag een feest, drank, een hele knappe jongen en een hotel.
Je kijkt naast je, okey je hebt sex gehad met hem maar dat maakt niet uit, een one night stand...so what??
je stapt uit bed en kleed jezelf aan, je wilt nu zo snel mogelijk naar huis en in bed gaan liggen. Je loopt zo zachtjes mogelijk weg uit de kamer.


Als daaraan terug denkt krijg je tranen in je ogen...je wenste dat je nooit naar dat feest was gegaan.

Nu heb je geen familie meer, geen huis alleen een baan.....

Hoe heb ik het zover kunnen laten komen ?! Je hart wordt gevuld met woede maar dat maak vrijwel meteen weer plaats voor verdriet.
je voeld tranen avhter je ogen prikken....
je wilt niet huilen niet hier , niet nu, niet nooit meer. Je hebt al zo vaak gehuild, alleen door die ene jongen waar je zoveel van hield en jij zoveel van hem.
Eerst een one night stand, daarna kwam je hem weer tegen in een club.. weer een nacht samen met hem, je gaf je nr aan hem en jullie bleven contact zoeken in het weekend... niet altijd jullie wisten van elkaar dat jullie elkaar niet moesten opzoeken...
maar het gebeurde steeds aker en je merkte dat je verliefd op hem werd.
Toen jullie verkering hadden, na ongeveer 2 maanden, was je dolblij, hij was zo lief en zorgzaam, beschermend, iets té beschermend.


Als je er nog eens over nadenkt zie je dat het eigelijk heel onmerkzaam begon, zomaar afentoe een keertje niet gaan om bij elkaar te zijn...maar je werd gewoon afgeschermd van je vrienden, toen je uiteindelijk na bijna een jaar geen vriend meer over had werd het erg.
Je mocht van hem je familie niet zien omdat ze; zoals hij zei: 'tegen jullie relatie waren en jullie uit elkaar probeerden te drijven.'
Ja had je gezegd, dat is waar en je had het contact met je familie verbroken.
je had geen baan, je was afhankelijk geworden van zijn inkomsten, je wist dat hij een club had maar je was er nog nooit geweest. hij had ook nooit verteld waarom je überhaupt niet mocht, tot die ene avond waarop alles op zijn plaats viel.

Flashback


Je zit lekker op de bank TV te kijken als hij binnenkomtm, je ziet dat ie (alweer) sjagie is.
Als hij gaat zitten wil je hem een kus geven maar hij duwd je weg
'hou alsjeblieft eens even op ja! ik ben moe !! ik heb geen zin in dit gezeur!!
okeey okeey zeg je, ik bedoelde het goed.
na een lange stilte begint je vriend te praten:
'ik ben de laatste tijd zo moe omdat ik heel hard moet werken. we hebben zun 2 veel te weinig inkomsten, ik bedoel maar ik ben de enige die werkt dus het is best krap allemaal. je moet voor mij komen werken !
okey zeg je, je weet niet wat je ervan moet denken.
ik vind het goed, dan heb ik ook wat te doen overdag, maar wat moet ik dan doen ? Je vriend zegt ow gwn drank rondbrengen enzo .. Dan heb ik hier een contract hij laat je een vel papier zien, hier teken maar dan kan je morgen beginnen. zonder het te lezen teken je het papier


had je dat nou maar nooit gedaan !! Drank rondbrengen enzo pff als een hoer !! Nu ben je voor altijd zijn bezit door dat stomme contract en je kan er niet onderuit komen. en nu ben je ook nog zwanger geraakt. hij heeft je ontslagen die stomme zak !!

je loopt over een brug, je hebt spijt , voor eeuwig zal je spijt hebben.
Het doet pijn, je hart, je ziel alles doet pijn !

Je kijkt over de rand van de brug, het water stroomt met enorme snelheid door de rivier. Je weet wat je moet doen, gaat op de rand staan, je draait je om, je kijkt een allerlaatste keer naar de hemel en de maan...

Je laat je vallen

Spijt voor altijd

... (0 x uitgekomen)

....

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xMISSSOCCER

    moooii
    en erg...

    1 decennium geleden
  • Ang3l

    Zozo, mooi hoor! (A)

    x Chloe

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?