The pornstar 94

sorry ,
k zat gistere op stom familiefeestje -.-
dus kon ik geen quiz maken .
achja , enjoy

Mogelijke uitkomsten

Wake me up when it's over . (62 x uitgekomen)

kom ik hier nog wel uit? dat is de vraag , een ongeluk is zo gebeurd , maar het overleven is véél moeilijker dan ik zelf dacht , ik weet niet of ik erin zal slagen .
het word donker in het water , je weet niet wat te doen , je heelt je laatste krachten boven en zwemt tot aan de bovekant ...






... je knijpt je ogen dicht als je het zonlicht fel in je ogen voelt schijnen , je slaat je hand voor je ogen , vooor de zonnestrale te vermindere , je hoest , en kucht . je kijkt langzaam rond en voelt je heel sloom.
je ziet mensen boven in de lucht , ze kijken en ze joelen , ze leunen over iets donkers , maar het is niet zo duidelijk , je beeld is wazig , wat is er gebeurd? je kijkt rond en ziet een vrouw op je af komen lopen , je wil je recht zitten , maar zonder succes , je voelt je benen niet meer tot net onder je middel .
'het is goed , blijf stil liggen , ze komen er zo aan ' zegt de vrouw die nu naast je is gehurkt .
'wat komt goed? wie komt er aan? ' vraag je verstrooid .
'je bent met je auto in het kanaal gereden en mijn man heeft je uit het water kunnen halen , hij heeft de ambulance net gebeld en ze komen er aan ' zegt ze mededelend , maar tog zacht en lief .
'ahja , okee' zeg je loom zonder er enig belang aan te hechten , je zet je handen achter je ug op de grond voor tog overeind te kruipen , 'stop , blijf liggen voor je straks helemaal niet meer kunt lopen' zegt de vrouw ongerust. je heft je hoofd op en kijkt naar je benen , je broek is gescheurd en er zit boed op , veel bloed , je slaagt je hoofd weer naar achteren en valt met de achterkant van je hoofd weer in het gras van de zijkant van het kanaal , je kijkt naar boven en ziet al een politiewagen aan de kanaalbrug staan en er komt er nog eentje met sirene aan die mijn richting uit rijd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • cantTRUST

    oeehh:D:P:O

    weiter!!!
    kuzz(K)

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)x

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?