Welke tribuut uit de Hunger Games ben jij?

Ben jij ook zo'n Hunger Games' fan?
Vraag jij je af op welke tribuut jij het meeste lijkt?
Test het!!!x
(lol)(H)
Laat achter bij reacties wat jou uitkomst was!!
Kudo's zijn welkom ;)xxx

Mogelijke uitkomsten

Marvel (14 x uitgekomen)

Marvel
Geslacht - Mannelijk
Wapen - Speer

Marvel is diplomatiek, slim en sluw. Hij komt uit District 1, en is er trots op!
Marvel is een beetje arrogant, maar dat mag af en toe wel eens! Zeker als je in de spelen staat moet je je van je beste kant laten zien.
Hij groeide op met een carrière mentaliteit en leefde een leven van luxe in Wijk 1.
Jij lijkt het meeste op Marvel!!!

Glimmer (189 x uitgekomen)

Glimmer
Geslacht - Vrouwelijk
Wapen - Boog en pijlen , Mes

Glimmer is snel, mooi en strijdlustig! Ze was een lief, behulpzaam meisje totdat de spelen haar in haar macht kreeg...
Glimmer is lang, heeft smaragd groene ogen en stromend blond haar. Ze is komt uit District 1, samen met Marvel.
Ze werd omschreven als mooi en sexy. Haar interview jurk was doorzichtig goud en provocerend. Ze gebruikte haar uiterlijk in haar voordeel, en ontvangt hierdoor vele items van de sponsors.

Cato (51 x uitgekomen)

Cato
Geslacht - Mannelijk
Wapen - Speer, zwaard, kapmes, sikkel, baton

Lang, sterk, gespierd en een hottieee, de monsterlijke jongen heeft geen terughoudendheid als het gaat om het doden van zijn mede tributen, en wordt beschouwd als de meest gevaarlijkste tributen in het spel. Hij gebruikt al de wapens die hij kan krijgen.
Cato gebruikt brute kracht voor bijna alles en vecht hard om te kunnen winnen. Hij is een goede tribuut en zijn hele leven lang getraind voor de Hunger Games.
Cato was de mannelijke tribute uit District 2 in de 74e Hunger Games en een van de belangrijkste tributen van The Hunger Games . Hij was de leider van de Beroeps gevormd door de tributes van District 1 , 2 en 4 in de 74e Hunger Games. Net als Katniss Everdeen , meldde hij zich vrijwillig aan voor de Spelen.
Jij lijkt het meest op hem!

Clove (150 x uitgekomen)

Clove
Geslacht - Vrouwelijk
Wapen - Werpmessen

Clove is sterk, gewelddadig, gevaarlijk, krachtig, gezond, gespierd en fit. Ze heeft donker haar, meestal in een paardenstaart of vlecht, donkere ogen, en een aantal sproeten. Clove is kleiner dan de meeste andere tributen. Ze is losgeslagen, waardoor ze een gevreesde tegenstander is.
Clove was de vrouwelijke tribute uit District 2 in de jaarlijkse 74e Hunger Games. Ze is hoogopgeleide beroep die een 10 ontvangen had voor haar opleiding score. Jij lijkt op haar!!

Foxface (47 x uitgekomen)

Foxface
Geslacht - Vrouwelijk
Wapen - Mes

Foxface is een van de slimste en snelste de tributen van Spelen. Foxface is de perfecte bijnaam voor deze sluwe en stiekeme tribuut. Ze had vuur-rood haar, amber kleurige ogen en vos-achtige functies. Foxface was ook kleiner dan de meeste van de andere tributen in de 74e Hongerspelen.
Ze was de vrouwelijke tribuut uit District 5. Jij lijkt op haar!

Thresh (31 x uitgekomen)

Thresh
Geslacht - Mannelijk
Wapen - Steen, gebogen zwaard

Thresh heeft donkere huid en donker haar. Hij wordt beschreven als een van de grootste tributen, met gouden bruine ogen en hij was zo sterk als een beer. Thresh was de mannelijke tribuut van District 11 in de 74e Hongerspelen . Sterk en vindingrijk, hij vormde een ernstige bedreiging, samen met Cato , aan de andere tributen die deelnemen aan de Spelen.

Rue (89 x uitgekomen)

Rue
Geslacht - Vrouwelijk
Wapen - Slingshot , scherpe rots

Ze was de jongste tribuut en was 12 jaar, Rue kwam uit district 11 en was natuurlijk ook de kleinste. Rue was een meisje met dik donker haar, donkere satijnachtige bruine huid en "gouden ogen." Ze stond altijd voorovergebogen, op haar tenen, met beide armen enigszins uitgebreid. Rue had een lief karakter, was erg liefdevol en vond het vreselijk om anderen pijn te doen. Haar grootste vreugde in het leven was muziek, en ze hield van zingen met de mockingjays thuis. De vogels werden in district 11 door haar gebruikt, want zij was degene die een vier-noot melodie zong aan het einde van een werkdag in het veld.

Peeta (33 x uitgekomen)

Peeta
Geslacht - Mannelijk
Wapen - Gewichten, camouflage , messen, speren

Peeta Mellark, de bakkerszoon van District 12, is een van de belangrijkste karakters van de The Hunger Games trilogie. Hij is een zeer medelevend persoon en is goed met woorden. Hij is verliefd op Katniss Everdeen sinds zijn 5de, maar heeft het haar nooit laten weten, totdat hij werd gekozen samen met haar voor de 74e Hunger Games. Peeta heeft een zeer sympathieke persoonlijkheid. Hij is slim, goed in het uitzoeken van strategieën en om ze te gebruiken in de Spelen, en is bereid om tot het uiterste gaan om Katniss leven te redden. Jij lijkt op hem!!

Katniss (189 x uitgekomen)

Katniss
Geslacht - Vrouwelijk
Wapen - Pijl en boog , strikken

Katniss Everdeen is de hoofdpersoon en de verteller van de Hunger Games trilogie . Nadat haar jongere zus, Primrose , werd gekozen om deel te nemen aan de 74e Hongerspelen , heeft Katniss vrijwillig haar plaats als de vrouwelijke tribuut van District 12 ingenomen. Katniss heeft lang bruin haar, die ze normaal terug trekt in een lange vlecht en grijze ogen. Ze is best klein en dun voor haar leeftijd als ze was over het algemeen ondervoed als gevolg van armoede haar wijk. Zij is dus een van de kleinste tributes in haar Games, maar door haar buitenleven is ze erg sterk voor haar lengte. Ze is ook bekend als "het meisje in vuur en vlam" tijdens The Hunger Games, ze verdient deze titel uit haar felle persoonlijkheid en de outfits gemaakt voor haar bij haar stylist, Cinna.
Jij lijkt op haar!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?