Together..

Deze Quiz gaat over een meisje Britney ze is 16 jaar ze is een super goeie hiphop danseres en heeft een grote mond samen met haar 2ling zus Evy kan ze iedereen aan Evy danst ook op hiphop en Ze hebben wel een eigen kledingstijl verder hebben ze ook nog een oudere broer Aron hij is 19 jaar oud en hij kan heel goed rappen.Hun ouders zijn ook heel erhg beroemt hun moeder is een zangers en hun vader is een producer.

Dat was alles wel

Mogelijke uitkomsten

Goeiemorgen! (7 x uitgekomen)

^^ Jij + Kleding Bij 2de uitkomst = Evy

Chagerijig werd je wakker door de zon die in je gezicht scheen. Naeen tijdje ging je maar je bed uit je kon toch niet meer slapen. Net zo chago als jij kwam je zus je kamer in gelopen en ze keek je aan je keek op net zown manier terug en na een tijd schoten jullie in de lach. 'Ik ga douchen' zei je en je liep naar de badkamer Toen je onder de douche sond dachtje aan wat je vandaag nou eens zal gaan doen pas om vier uur moest je pas dansen. In de studio van je pa. (daar zat een concert gebeuw aanvast.)Want daar moesten jullie oefenen voor een grote TV show die daar plaats vond.
Je had al vaker op Tv gedanst ja vond het geweldig!
Je ging dansen op Kanye West en met de Pussycat Dolls en nog wat andere.Er deden ook en par bandjes mee Zoals The Jonas Brothers en Tokio Hotel. Die jongens vna Tokio Hotel vond je er maar een beetje raar uitzien Ookal was die gitaarist niet lelijk maar hij leek je maar een patser. Maaajaa... je zult het wel zien. En je deed de douche uit Droogde je af , en sloeg een handdoek om je heen. En je liep je kast in (InLoopKast)En je keede je aan toen je op de klok keek zag je dat het al 3 uur was snel pakte je al je spullen.En riep je Evy. Jullie stapte in je auto en je reed naar de studio. Toen jullie daar aan kwamen keeken jullie even rond en daar zagen jullie Lara en Milo al staan. Je had nog een half uur en je had nog geen zin om je om te kleden. Je besloot even rond te kijken in de grote ruimte je was er al vaker geweest maar toch wilde je ff beroemtheden spotten okal was je zelf ook best wel beroemt door je ouders toch vond je het spannend om ff te kijken.
Je liep door een van de lange gangen backstage. Je had niet door dat er mensen aan kwamen lopen en die persoon had jou blijkbaar ook niet door want je botste kei hard tegen iemand aan. 'HALLO kan je niet uit kijken ofzo!' Riep je boos en je stond op. 'SORRY HO... WOW wie ben jij' vroeg de jongen en hij keek je met grote ogen aan. Je herkende hem wel hij was Tom Kaulitz de girarist van Tokio Hotel. 'Britney' Zei je nog steeds boos en je liep weg. Want je moest je mar eens gaan om kleden.

Evyy (4 x uitgekomen)

Evy^^

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?