The pornstar 97

jhaaaa , 97 al :D

feestje bouwen bij honderd ?xD

Mogelijke uitkomsten

bereikbaar? (59 x uitgekomen)

aan de zijkant van je zijn aan beide kanten gordijnen die dicht zijn , je hoort andere mensen hoesten , snurken , jammeren .. waar ben je? een slaapcenter ofzo?
je zucht onophoudelijk , je ziet regelmatig mensen paseren in witte en groene jassen je herinnert je alles weer , je herinnert je de drugs, je ruzie met bill , Sacha , het accident waardoor je in het kanaal reed , dat je moest wachten op de ambulance , 'zo ben je wakker geworden' zegt een man van ik schat hem zo'n 40-45 jaar oud . 'zie je tog' zeg ik grof , hij kijkt en zijn glimlach verdwijnt langzaam maar zeker van zijn gezicht. hij kijkt even naar de machine naast je bed waar je aan vast zit , je ziet de plastik draadjes naar de aansluiting van de machine gaan , ze zorgen voor veel dinge , en je merkt ook een bakster boven je hoofd op , die verbonden is tot in je arm. de dokter semmelt regelematig wat in zichzelf , 'hoe laat is het?' vraag je geintresseerd. de man kijkt op zijn horloge ' het is nu 4.38 uur je zucht , 'mag ik naar huis?' vraag je terwijl je je ergert aan het getuut van een van de machines.
de dokter bekijkt je twijfelachtig 'ik denk dat het beter is als we je hier een tijdje op opservatie houden , je benen werken niet mee , dat heb je denk ik zelf ook al gemerkt .zolang dit niet veranderd kan je het ziekehuis niet verlaten vrees ik .' zegt hij net alsof hij weet hoe het gaat aflopen. 'maar..' probeer je er tussen te krijgen , maar de dokter gaat door 'er is kans dat je voor altijd verlamd blijft als je je jezelf nu gaat forceren.en blablala'zegt hij aan 1 stuk door 'mag ik dan eve bellen?' vraag je met een beetje hoop waarbij de dokter direkt zijn hoofd schud 'je ligt op de intensieve , er mag alleen met vaste telefoontoestellen worden gebeld , misschien kan ik iemand van het personeel je famillie laten weten waar je bent en hoe het met je gaat? ' zegt hij met een beetje medelijden.
je twijfelt , je kent bills nummer tenslotte niet vanbuiten , en je gsm is niet in handbereik .

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Nelee

    Verder!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?