Op welk supermodel lijk jij? (Meisjes)

Doe gewoon de quiz dan zie je het vanzelf!

Mogelijke uitkomsten

Doutzen Kroes (22 x uitgekomen)

Jij lijkt op een blonde supermodel uit Friesland. Doutzen Kroes heeft over heel veel catwalks gelopen. In films gespeeld en de top bereikt. Ze is 1,79 m lang. Ze is nog niet gestopt met modellenwerk maar loopt wel tegen het einde, ze is 32 jaar oud. Maar geef nou toe, wie vind haar nou niet knap?

Cara Delevinge (19 x uitgekomen)

Cara Delevinge, oeeeeeeh dit is een goede! Ze is top model maar wilde eigenlijk liever actrice zijn. Ze is nu 24 jaar en kan nog heeeeel veel doen. Ze is 1,73 lang. Eigenlijk te klein voor runways maar toch heeft ze er een hele hoop gelopen. Ze is echt een Knappie!

Naomi Campbell (4 x uitgekomen)

Naomi Campbell was een topmodel in de tijd van jullie ouders. Een erg mooi iemand die het ver geschopt heeft. Maar nu is ze wel al een tijdje gestopt, ze is 47 jaar oud. 1,75 is haar lengte.

Candice Zwanenpoel (2 x uitgekomen)

Candice, met haar perfecte heupen... komt uit Afrika maar is ook deels Nederlands! Ze heeft net als Doutzen en Cara over de catwalk gelopen op Victoria secret.
Candoce loopt nu wel tegen het einde van haar carrière aan. Ze is 28 jaar oud. Haar lengte is 1,77 m.

Heidi Klum (5 x uitgekomen)

Jij lijkt op Heidi Klum, ze is een Duits fotomodel. Blonde haren en bruine ogen. Ze is nu geen model meer. 44 jaar oud. Haar lengte is 1,76.

Gisele Bündchen (7 x uitgekomen)

Jij lijkt op de best betaalde model ter wereld: Gisele Bündchen. Ze heeft blonde haren en blauw/groene ogen. Nu is ze 37 jaar oud en haar lengte is 1,80 m!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?