Welke vriendin past bij jou? (Voor jongens én meisjes)

Wij hebben zulke leuke vriendinnen allemaal! Maar welke vriendin past er nou het best bij je? Een meeloper of bijvoorbeeld een slet? Bekijk het NU!

Mogelijke uitkomsten

Edwin (Edurin) (205 x uitgekomen)

Jij hebt een vriend nodig die zich met je bemoeid en je niet je eigen gang laat gaan. Waarschijnlijk kan jij geen eigen leven leiden en moet je beste vriend dat voor je doen. Ook heb je iemand nodig die de hele dag aan je zit. Jij houd van leren en durft neit tegen mensen in te gaan. Daar gebruik jij je beste vriend voor. Go For It!

Alle kleine kinderen (Jonger a (134 x uitgekomen)

Jij kan geen vrienden krijgen dus word je maar vrienden met alle kleine kinderen. Zij vinden namelijk alles leuk en houden van dezelfde hobby's als jij (Barbies, Autootjes en Neuspeuteren).. Ga toch vrienden zoeken...

Lori (696 x uitgekomen)

Jij bent op zoek naar een echte vriendin die jou steunt.. No Matter What.. Jij gaat om met mensen die jou geen streken leveren en voor jou door het vuur gaan.. Wat ben jij een Lucky Girl (Boy?)

Jongensgek (357 x uitgekomen)

Jij gaat alleen maar met jongens om. Je houd niet van shoppen en je hebt ook gewoon het karakter van een jongen. Jij zuipt, speelt met auto's en gaat soms zelfs op meidenjacht (Pardon?).. Misschien is het een idee om wat meer met de meiden op te trekken? Die jongens hebben vast niet altijd behoefte aan jou. Laat je adviseren bij: www.ombouwcentrum.nl

Vriendloos (240 x uitgekomen)

Jij bent vriendloos en in je eentje.. Waar ligt dat toch aan? Misschien moet je wat aardiger doen of gewoon niet zo slijmen. We hebben geen tips voor je, dit moet je helemaal zelf uitzoeken!!

Patty Brard (85 x uitgekomen)

Jou vriendinnen bezorgen jou een minderwaardigheidscomplex óf juist een arrogante houding. Beter een goede vriendin dan een slechte vriendschap toch?

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • girlsmile14

    Lori -,- Ik ben meet een jongensgek.
    Ik zit bij 500 jongens op school en ik ben het eenigste meisje.
    Srry Zo ben in nou eenmaal xD
    @@ Techniche College Velsen.

    Xx. Kell(lol)

    1 decennium geleden
  • Priority

    Loei ghehe :P

    1 decennium geleden
  • S4RII

    Lori

    1 decennium geleden
  • Fennec

    jongensgek O_o ik val wel duidelijk op jongens O_o soms doe ik wat jongensdingen, maar ik blijf toch wel liever een meisje
    @ bekkaboompje, ik wou dus ook horror kiezen

    1 decennium geleden
  • Dexter

    jongensgek.
    that's almost completely true. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?