Welk huisdier is nou écht NIKS voor jou?

Je kan natuurlijk uitzoeken welk huisdier bij jou past. Maar is het niet veel belangrijker om te weten welk huisdier nou juist NIET bij jou past? Idd!

Mogelijke uitkomsten

Konijn (17 x uitgekomen)

Een konijn heeft veel aandacht in de vorm van verzorging nodig. De poepbak moet worden verschoont, hij heeft eten en drinken nodig, moet worden geborsteld, tanden knippen, nagels knippen, rondlopen, grazen in de tuin, hok 1x per week schoonmaken etc. Jij bent niet verantwoordelijk genoeg om al deze taken op je te nemen.

TIP: Kies voor een goudvis

Cavia (18 x uitgekomen)

Een cavia heeft niet veel verzorging nodig maar moet wel af en toe door de kamer kunnen lopen. Aangezien jij niet zo alert bent is het geen goed plan een cavia aan te schaffen. Als een cavia door de kamer loopt wil hij nog wel eens een drolletje of een plasje achterlaten op moeilijk bereikbare plekken. Als je niet goed oplet kruipen ze ergens achter en komen ze vast te zitten of bijten ze de kabels door. Goed opletten dus als je een cavia hebt!

TIP: Neem een schildpad

Rat/Muis/Hamster (80 x uitgekomen)

Jij bent erg emotioneel en raakt snel gehecht aan een dier. Kleine knaagdieren (zoals Ratten, Muizen en Hamsters) leven niet lang en gaan dus snel dood. Hier kan jij maar heel moeilijk mee omgaan. Doordat de voorouders van deze dieren meestal als proefdier zijn gebruikt zijn ze sneller vatbaar voor ernstige aandoeningen waar je een hoop ellende mee krijgt.

TIP: Cavia of Konijn, die lijken op kleine knaagdieren maar worden veel ouder!

Reptiel (92 x uitgekomen)

Een reptiel als huisdier. Wat heb je er eigenlijk aan? Je kan ze niet knuffelen of aaien.. En ze leren ook geen kunstjes. Jij bent erg lief en je houd van spelen (met dieren dan). Een reptiel is gewoon niks voor jou.

TIP: Neem een kat

Vogels (32 x uitgekomen)

Of je nou een parkiet, een papegaai of een kanarie neemt, ze maken allemaal lawaai. Jij hebt nogal een kort lontje en bent snel geïrriteerd en hebt echt geen behoefte aan een dier dat de hele dag aan je hoofd kwettert. Wat jij nodig hebt is een beetje rust aan je hoofd..

TIP: Neem een konijn

Fretten (14 x uitgekomen)

Een fret is een eigenwijs dier dat erg onhandelbaar kan zijn. Ze hebben een eigen willetje en zijn moeilijk aan te pakken. Je kan gerust zeggen dat een fret het moeilijks te houden huisdier is. Jij gaat nogal snel bij de pakken neerzitten en hebt geen zin om ergens moeite voor te doen. Met andere woorden: Je bent nogal lui (en ongeïnteresseerd soms). Daarom is een fret dus absoluut niet geschikt voor jou!

TIP: Neem een vogel

Kat (19 x uitgekomen)

Het is duidelijk: Jij bent een perfectionistisch persoon. Katten zijn hartstikke netjes als het aankomt op persoonlijke hygiëne maar daar stopt het dan ook. Ze krabbel meubels kapot, gooien vazen om, laten overal haren achter, kotsen, knoeien tijdens het eten, slepen halve drollen de kattenbak uit etc. Het komt ook regelmatig voor dat ze een dode muis het huis binnenslepen en jij bent neit de aangewezen persoon om daar goed mee om te gaan..

TIP: Neem een klein Knaagdier

Hond (19 x uitgekomen)

Honden moet je uitlaten, verzorgen, mee spelen, africhten etc. Jij hebt het zo druk met andere dingen dat je je hond niet de hele dag bezig kunt houden. Dat is niet goed voor een hond. Jij hebt geen dier nodig dat de hele dag wakker is en dan ook aandacht nodig heeft!

TIP: Neem een fret, die lijken op honden maar slapen langer en zijn die verplicht uit te laten!

Vis (100 x uitgekomen)

Vissen zwemmen en eten. Verder helemaal niks! Dat vind jij natuurlijk geen bal aan. Jij hebt een trouw huisdier nodig. Een echte vriend. Daar kan een vis niet aan voldoen.

TIP: Neem een hond

Alle huisdieren! (19 x uitgekomen)

Het is beter als jij helemaal geen huisdier neemt. Je bent gemeen en wreed en gewoon niet leuk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Animal2

    Een vis :P
    Onze hond moesten we in laten slapen door een ziekte :(

    1 decennium geleden
  • Bailey001

    een vis??

    vissen zijn saai!

    mijn hamster ging dood aan een tumor(huil)

    1 decennium geleden
  • janou1999

    kmoe geen rat ofso nemen kwee nio wrm

    1 decennium geleden
  • Sev

    Vis! Klopt helemaal, dat vind ik zo'n stomme beesten xD

    1 decennium geleden
  • Misaki

    Rat/Muis/Hamster
    Ik moet dan een cavia of konijn,
    Klopt op zich wel, want ik heb 2 cavia's! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?