The pornstar 101

jhaaa , 101 , schiet echt op ^^

Mogelijke uitkomsten

opgelucht (54 x uitgekomen)

'hij heeft pillen genomen' zeg je nog zachter , haar ogen woren groter . het is een tijdje stil , maar je reageerd er niet op , je verteld langzaam maar zeker de rest van je verhaal , het meisje let op en stelt af en toe vragen , ' maar waarom heeft hij het dan gedaan? er moet wel een rede zijn?' vraagt ze onbegrijpend , je weet niet waarom , maar van je relatie die je had met tom zwijg je.ze stelt je nog een aantal vragen , maa rje krijgt het moeilijk , je veegt wild met de rug van je hand in je ogen , voor het een beetje te laten verbergen doe je aslof je moe bent , ze kijkt je zorgzaam aan ' wat ga je nu doen?' vraagt ze nieuwsgierig , je haalt je schouders op 'nix'.
ze kijkt je aan en ze zucht ' je moet iets doen , je kan het niet zo laten' zegt ze op een jammerende toon . 'luister , ik ben ongeloofelij hard fan van jullie , ik heb geen favorietje tussen jullie vier , ik vind jullie gewoon alle vier leuk , en ik zou het fijn vinden als mijn idolen niet uit elkaar gaan door een stomme ruzie , okee ik weet het , het gaat over pillen, maar jij maaktr tog ook fouten , he? bill?' zegt ze vragend . je denkt eve na over wat ze zegt maar knikt tog van ja.
ze kijkt je zwijgzaam aan 'dan heb je al een antwoord gegeven op mijn vraag' zegt ze zacht , je begrijpt haar niet , en denkt er diep over na . ze staat op en lacht lief naar je , volg je hart , niet de leugens en de verwijten . zegt ze aslof ze uit ervaring spreekt .
je kijkt haar zwijgzaam aan en knikt , de babbel met het meisje was best wel een opluchting , tog iemand die om je geeft .

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • FollowDreams

    snl vrder x

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder!!

    xxx

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?