Welke Marvel (FILMS!) superheld(in) ben jij?

Ben jij een echte Spiderman, Wolverine, Daredevil of Elektra? Vindt het hier uit!

Mogelijke uitkomsten

Daredevil (278 x uitgekomen)

Daredevil! Jij bent een goed mens dat in het recht geloofd en geen enkele slechterik aan je laat ontsnappen. Ook al heb je een zwak punt, je laat je niet kisten en combineerd de sterke en de zwakke punten om zo het kwaad op jouw manier te bestrijden. YOU ARE DAREDEVIL

Spiderman (126 x uitgekomen)

Spiderman! Jij slingert door de hele stad met een krachtig spinnenweb, je bent een beetje gevoelig (emotioneel) net zoals de man achter het masker, maar je laat je niet op je kop zitten! Ook ben je een beschermend type, zoals de meeste superhelden.

Wolverine (51 x uitgekomen)

Jouw ijzeren klauwen en dierlijke zintuigen zorgen voor een grote kracht, ook kan jij jezelf genezen, wat er ook gebeurd! Jij bent WOLVERINE

Elektra Natchios (114 x uitgekomen)

Jij bezit veel kracht en bent een echte Martial Arts meester(es), ook ben je fel en niet zomaar tegen te houden, en als je eenmaal een doel voor ogen hebt, zul je niet stoppen voor je dat doel bereikt hebt.

Cat Woman (74 x uitgekomen)

Catwoman,
Jij bent heel atletisch, bent goed in vechtsporten, je bezit over goede balans en flexibiliteit, jij staat bekend om je kat-achtige persoonlijkheid en je goede en snelle ontsnappingen bij gevaar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • 707

    DareDevil :9~

    9 jaar geleden
  • Shadydow

    Catwoman is van DC

    1 decennium geleden
  • nadircool

    mijn quiz is beter

    1 decennium geleden
  • RedMetal

    Daredevil!

    vette quiz!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?