Here's the deal

hoi ,
ik heb een geniaal ideetje gekregen toen ik onder frans men joepie zat te lezen , ik ga nog steeds verder met men andere quizjes , alleen heb ik weer een pak minder tijd met die domme school , achja , langleve frans , anders was ik niet op het idee gekomen .

Mogelijke uitkomsten

These words are all I have so I'll write them (11 x uitgekomen)

bill pov

je krijgt de kans de groep in de kijker te zetten ,
je wil het alleen zo speciaal maken .
je zucht 'onze stijlen veranderen is geen optie , vriendinnetjes daar moeten we ook niet mee komen,
en onze muziekstijlen aanpassen is al ook helemaal geen optie'
je loopt vermoeid naar boven , dagen lang loop je te piekeren op dat ene idee , dat niet wil komen .
je loopt naar de badkamer en opent je kastje , op het bovenste schap ligt je make-up , je kijkt naar je nagels , ' die hebben een nieuwe beurt nodig ' denk je , je neemt een potje zwarte en een potje witte nagellak , sluit het kastje en loopt naar je kamer , je sluit de deur achter je dicht en gaat aan je bureau zitten , zet de radio op en draait het potje zorgvuldig open, je lakt je nagels zelfzeker zwart , en laat ze daarna drogen , je voelt voorzichtig of het droog is na een 5-tal minuutjes , 'droog' , je draait het witte potje zorgvuldig open en maakt een dun schuindoorlopen lijntje van links onder naar rechts boven over de zwarte nagellak heen. je laat het weer drogen en leunt naar achteren in je bureaustoel, je sluit je ogen en denkt na

*tok-tok*

'binnen!' roep je verstaanbaar , de deur word langzaam geopend , en tom's hoofd komt in de deuropening tevoorschijn. hij lacht als hij je ziet zitten in je bureaustoel en komt binnen .
'de manager heeft gebeld , hij wil dat we naar het repetitiekot komen , ik weet niet waarom ' zegt hij , je knikt en blaast nog snel over je nagels , je voelt en ze zijn droog , 'ik kom straks , als ik een beschermlaagje heb opgedaan' je beweegt verleidelijk met je vingers naar hem , dat hij weet wat je bedoeld.
hij knikt en loopt zuchtend naar beneden , ik begrijp nog steeds niet hoe hij met die grote passen van hem de trap af kan zonder te vallen , je kijkt hem eve na omdat hij de deur liet openstaan . je neemt van in je bureaula een potje doorzichtige nagellak , en doet het er zorgvuldig op . je legt je vingers verspreid op je bureau en wacht tot het droogt ,

Dance, Dance
We're falling apart to half time
Dance, Dance
And these are the lives you'd love to lead
Dance, this is the way they'd love
If they knew how misery loved me

klinkt er vanuit de radio , 'wat is het mooi , zo iets zoek ik nu , maar tog nog met iets extra's' je zucht en sluit je ogen . waarom komen er niet zo van die leuke ideetjes binnen? normaal gezien heb ik zo weer een ander ideetje .


Zal ik verder schrijven? of laten voor wat ie is?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ganja

    snel verder en mee u andere ook :)xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?