Wat voor karakter heb jij?

Van blije gup tot boze baby, van joelende feestganger tot heilig boontje. Vul de test in om erachter te komen wie jij vandaag bent!

Mogelijke uitkomsten

Je bent een blije gup! (8 x uitgekomen)

Jij hebt nogal vaak goede zin, nietwaar? Je bent over het algemeen een vrolijk persoon die niet zo van ruziemaken houdt. Het kan zijn dat je hierdoor veel vrienden hebt.

Je bent een boze baby! (8 x uitgekomen)

Je bent zeer ontevreden en kwaad op het moment. Misschien moet je anderen meer tijd geven om aan jou te wennen. Maar het hoeft niet aan jou te liggen, natuurlijk.

Je bent een knotsgekke kikker! (1 x uitgekomen)

Verstrooid, zo zouden ze jou ook kunnen noemen. Je houdt van humor en dat is een goede eigenschap. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat niet iedereen jouw humor waardeert. Het kan soms best kwetsend zijn.

Je bent een eenzame kleuter! (7 x uitgekomen)

Op het moment ben je heel verdrietig en soms zonder je jezelf af van de rest. Speel de test nog maar eens als je beter bent, dan komt er misschien een leuker karakter uit!

Je bent een boekenwurm! (4 x uitgekomen)

Jij houdt van lezen. Daar is op zich helemaal niets mis mee. Je leest overal: In bed, op school, in de trein, in de auto, noem maar op. Het is goed, zolang het maar niet ten koste van je vrienden gaat.

Je bent een verwend prinsesje! (11 x uitgekomen)

Je vraagt heel erg veel van je ouders. Ze houden heel erg van je en vinden het moeilijk om dit te weigeren. Houd er rekening mee dat je ooit het huis uit moet.

Je bent een vretende koe! (4 x uitgekomen)

Je wilt heel erg vaak… eten! Is het misschien een kleine moeite om die snoeppot eventjes in de kast te laten staan? Of om dit keer geen koekje uit de trommel te nemen?

Je bent een gezellige grootmoeder! (21 x uitgekomen)

Jij bent heel erg gezellig! Op alle feestjes van familieleden en vrienden ben jij onmisbaar. Als jij tegenslagen hebt, kom je er zo weer overheen. Je ziet vrijwel altijd het positieve van iets in!

Je bent een liefdadige Lisa! (4 x uitgekomen)

Jij bent heel erg zorgzaam! Je staat altijd voor anderen klaar kan er absoluut niet tegen als andere mensen verdriet of honger lijden. Goed hoor!

Je bent een joelende feestganger! (2 x uitgekomen)

Je staat altijd in voor feesten waar gelachen kan worden! Niet van die saaie, maar echt hele leuke! Je vindt het daarbij ook heel gezellig om samen met vrienden iets te gaan doen.

Je bent een heilig boontje! (0 x uitgekomen)

Je doet wel heel erg keurig, is het niet? En je hebt altijd je eigen standpunt. Ook al proberen mensen je van hun mening te overtuigen, dat heeft nooit effect. En… Je kleding kan echt niet meer. Je loopt er bij als iemand uit twee eeuwen terug. Werk aan de winkel dus!

Je bent een mooi engeltje! (1 x uitgekomen)

Jij bent bezig met je uiterlijk! Dat is een goede zaak, maar je moet wel opletten dat mensen je niet gaan zien als ijdeltuit. Voor de rest is er weinig aan toe te voegen, behalve dat je zo wel heel makkelijk aan een relatie komt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Jumbie1corn

    liefdadige lisa(Y)

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    Boekenwurm :],
    klopt wel...

    1 decennium geleden
  • Fennec

    blije gup^^

    1 decennium geleden
  • StarXKaulitz

    Eenzame kleuter:'(

    1 decennium geleden
  • Nyx

    Je bent een verwend prinsesje!

    Lolz, dit klopt maar half. :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?