welke WINX ben jij

je kent het wel de winx club op nickelodeon maar nu kan je testen wie je bent !!

Mogelijke uitkomsten

bloom (80 x uitgekomen)

Bloom is zestien jaar, en zit op Alfea. Ze is geboren op Domino, maar opgegroeid op Aarde. Ze is de prinses van Domino, en beschikt over de drakenvlam. Haar andere krachten zijn dromen en magie. Ze deelt haar kamer op Alfea met Flora. Als ze in een fee veranderd draagt ze een blauw jurkje met hoge blauwe schoenen, en een kroontje op haar hoofd. Ze houdt van pizza met extra kaas, en ze is verliefd op Sky.En haar pixie heet Lockette.

stella (14 x uitgekomen)

Stella zit op Alfea, en is zeventien jaar. Stella betekend ster. Ze is geboren op Solaria, en is daar ook de prinses van. Haar krachten zijn zon en maan. Ze heeft een magische ring, die kan veranderen in een scepter. Ze heeft op Alfea een kamer voor haar alleen. Als ze in een fee veranderd draagt ze een oranje topje en kort broekje met oranje laarzen. Haar haar heeft ze dan in twee staarten. Ze houdt van winkelen, en is verliefd op Brandon.En haar pixie heet Amore ze heeft lange staarten.

flora (45 x uitgekomen)

Flora zit op Alfea, en is zestien jaar. Flora betekend plant. Ze is geboren op de vijfde maan van marigold. Haar krachten zijn liefde en natuur. Ze deelt op Alfea een kamer met Bloom. Als ze in een fee veranderd heeft ze een rose jurkje met hoge rose schoenen aan. Ze is erg goed op school, en haalt samen met Musa altijd de hoogste cijfers. Ze houdt van de natuur, en is niet verliefd.En haar pixie heet Chatta

musa (50 x uitgekomen)

Musa zit op Alfea, en is zestien jaar. Musa komt van music. Ze is geboren op het ritmische nebula. Haar krachten zijn ritme en geluid. Ze deelt op Alfea een kamer met Tecna, dat is dan ook haar beste vriendin. Als ze in een fee veranderd draagt ze een rood jurkje met rode laarzen. Op haar hoofd heeft ze dan een rode koptelefoon. Ze houdt van muziek luisteren en dansen. Ze is verliefd op Riven.En haar pixie heet Tune die heeft een deftige jurk aan .

tecna (13 x uitgekomen)

Tecna is zestien jaar, en zit op Alfea. Tecna komt van technologie. Ze is geboren op de derde vector van de binary ruimte.Haar krachten zijn technologie en wetenschap. Ze deelt een kamer met Musa. Dat is haar beste vriendin. Als ze in een fee veranderd heeft ze een paars pakje aan met blauwe mouwen en lange paarse laarzen. Ze houdt van computers, en is verliefd op Timmy.En haar pixie heet Digit en die heeft een helm op.

Aischa (14 x uitgekomen)

Dit is Aisha.
En Aisha is 16 jaar.
Ze is de fee van Sport.
Haar kracht is Vloeistoffen.
Aisha heeft lange witte beenwarmers aan.
En een groen broekrokje aan.
Aisha heeft een lichtpaarse shirtje aan.
Verder heeft ze donkerbruine haren.
Haar Pixie is Piff en die heeft een babymutsje.
En als Aisha transvormeert heeft ze een
groen feeen pakje aan.

Icy (5 x uitgekomen)

Icy zit op Wolkentoren en is de baas van de drie zussen. Icy bezit de kracht van het ijs (Icy, ijs). Ze heeft lang grijs haar dat in een paardestaart zit en altijd blauwe kleren aan. In het filmpje 'Alfea school voor feeën' krijgt ze ook een eendje, Pepe. Zij en haar zussen volgen de oude heksen op en willen de drakenvlam van Bloom afpakken. Later worden ze van school gestuurd.

Darcy (6 x uitgekomen)

Darcy is het zusje van Icy, ze heeft bruin lang haar met lichtere plukken erin. Ze heeft een zonnebril op en haast altijd paarse kleding aan. Op het begin vindt Darcy Riven leuk, maar daarna is hij alleen nog maar een pion om de drakenvlam te pakken. Darcy beschikt over de kracht van duisternis (Darcy, duisternis).

Stormy (0 x uitgekomen)

Stormy is de laatste van de drie zussen. Zij zit net zoals Icy en Darcy op Wolkentoren. Stormy heeft een grote bos haar dat paars (rare kleur voor een haarkleur) is met lichtpaarse plukken erin. Stormy heeft de krachten van de storm (Stormy, storm). Stormy is ook de heks met het slechtste humeur. Zij en Darcy kibbelen ook vaak maar dan komt Icy ertussen. Stormy heeft bijna altijd roze kleding aan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • BosssAssBitch

    Flora.

    9 jaar geleden
  • lovejapan

    techna?
    heb techna niet graag!
    flora is mijn favoriete

    1 decennium geleden
  • Alyssa1998

    muca

    1 decennium geleden
  • AngelGirl11

    bloom(Y)

    1 decennium geleden
  • jeweltjuh

    Who the hell is Aischa? Je bedoelt Layla neem ik aan?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?