Welk Harry Potter Personage Ben Jy Het Meest?

Iedereen heeft wel een beetje een kenmerk van één van de personages in Harry Potter in zich...of tenminste ... wil het hebben. Als jy wilt uitzoeken op welk harry potter personage je het meest lijkt... doe dan SNEL deze Quizlet.....Veel Plezier:P

Mogelijke uitkomsten

George of Fred Wemel (54 x uitgekomen)

Jy houdt wel van een lolletje en niemand is zo grappig als jij bent op heel zweinstein! Jij gaat nog eens geschiedenis schrijven! Jij bent George of Fred Wemel! (leuk he:P)

Harry Potter (114 x uitgekomen)

Jy bent een slimme en krachtige tovenaar! je zit ook bij griffoendor en je kan Draco Malfidus niet uitstaan! en je hebt Voldemort natuurlijk verslagen! Jy ben Harry Potter!

Hermelien Griffel (280 x uitgekomen)

Jij bent het slimste heksje van de hele school . Bij alle Proefwerken haal je een 10 en je bent dan ook erg teleurgesteld als je een 8 haalt. Je bent goede vrienden met Harry en Ron. Jij bent Hermelien Griffel !

Ginny Wemel (63 x uitgekomen)

Jij bent het zusje van Ron en je bent ook erg dapper! dat bewijs je wel weer in boek 5 van de serie! Net zoals iedereen van jouw familie zit je in Griffoendor! Op het eerst was je nog een beetje verlegen tegen Harry maar dat veranderd snel! Jy bent Ginny Wemel! ( JE STAAT AAN DE RECHTERKANT OP DE FOTO NAAST LOENA LEEFLANG!!)

Ron Wemel (6 x uitgekomen)

Jij bent de beste vriend van Harry. Je maakt niet altijd je huiswerk en komt dikwijls nog wat centimeters perkament te kort als het om huiswerk gaat. Je kan iets minder goed opschieten met Hermelien dan met Harry , maar toch zijn jullie dikke vrienden. Jij bent Ron Wemel! (JE STAAT IN HET MIDDEN OP DE FOTO !!)

Draco Malfidus (103 x uitgekomen)

Jij bent echt niet aardig! Geen wonder, want je zit bij Zwadderich. Je bent aardsvijanden met Harry en doet er alles aan om hem van school gestuurd te krijgen. Jij bent Draco Malfidus! (zoals je ziet zijn het niet allemaal positieve uitslagen:P)

Cho Chang (3 x uitgekomen)

Jij bent erg goed in Zwerkbal en bent daarom de zoeker van het Zwerkbalteam van Ravenklauw. Je valt voor Carlo Kannewasser en maakt Harry stik jaloers. Jij bent Cho Chang!

Statistieken

Statistieken

Reageer (44)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?