Here's the deal 2

twee al ^^

in het weekend ga ik verder werken aan de andere quizjes beloofd, heb nu echt super weinig tijd !

Mogelijke uitkomsten

And ambitions are low (7 x uitgekomen)

bill pov

waarom komen er niet zo van die leuke ideetjes binnen? normaal gezien heb ik zo weer een ander ideetje .
voor je het weet is je nagellak volledig droog en steek je alles snel maar tog zorgvuldig weg. je loopt naar de deur en loopt de gang in , je loopt de trappen af en loopt zo de woonkamer in , tom zit te wachten , georg en gustav zijn ondertussen ook al geariveerd. 'hoi' zeg je fris
ze knikken,tom staat op en rekt zich uit .
je kijkt hij hij zijn lichaam zo lang maakt als hij kan . hij geeuwt en laat zijn armen daarna slap langs zijn lichaam bengelen. georg en gustav staan ook van uit de zetel op en lopen richting de deur , tom loopt nog snel de keuken in , en neemt zijn gsm , jullie lopen door naar de auto en nemen jullie plaats in bezet . je start de auto en laat hem draaien , zo jut je hem op dat hij voort gaat , hij smakt de deur achter zich toe en gaat in looppas naar de auto , hij ploft nee rin de zetel en trekt de deur dicht . je vertrekt en rijd een stuk tot aan het repetitiekot waar de manager ook werkt.

*kwartiertje later*

je duwt de handrem in en stopt haalt de sleutel uit het stopcontact iedereen stapt uit , je sluit je ogen en wrijft er in , stapt ook uit en slaagt de deur toe .
je sluit de auto en loopt het gebouw in , zoals al de rest doet . jullie lopen door de gang voorbij jullie kot en lopen naar de deur van jullie manager , jullie lopen naar binnen en je sluit zorgvuldig de deur achter je toe.
er zijn vier stoelen voorzien , voor ieder een. jullie gaan op jullie vaste stoel zitten en wachten tot de manager wat zegt .

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ganja

    snel verder :)xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?