welke type jongen/meisje luff jij ?

Iedereen weet wel op wat voor type je valt. Misschien niet altijd hetzelfde, maar wel ongeveer, maar als je het niet ZEKER weet...
Kun je hier checken op wat voor type JIJ valt.

Mogelijke uitkomsten

Jij valt op lief. (8 x uitgekomen)

Jij valt op een lief meisje, met ietwat make-up op, een normale lengte en meestal heeft zij blond/bruin haar. Ze is soms in een melige bui en draagt gewoon normale kleding. Jij valt op een lief schattig jongetje, hij is klein en maakt altijd grapjes. Hoewel hij er heel schattig uitziet. Is hij soms helemaal niet zo grapjes, jullie lachen vaak, en hij heeft een normale trendy kledingstyle(voor een jongen)!

Jij valt op slim,aardig en lelijk, oftewel een NERD! (23 x uitgekomen)

Het meisje waar jij op valt is aardig. En niet heel erg knap.. Of eigenlijk lelijk, ze heeft best veel puisten en dat wat ze boven haar lip heeft, lijkt op een snor... Ze is heel slim en ook bereid je huiswerk voor je te maken. Dus eigenlijk is ze ook heel handig ! Máár ze is ook makkelijk te kwetsen en heeft niet eens door dat ze niet erg knap is, ze draagt nóóít make-up, houdt niet van strakke kleding en heeft een bril/beugel.Die jongen waar jij op valt is écht héél erg lélijk! Maar je vind hem zooooo lief met zijn klunzige opmerkingen en onhandige gebrabbel als hij jou ziet. Hij heeft een puistenkop en elke dag dezelfde kleding aan, hij heeft rood of donkerblond haar.

Jij valt op stoerrr! (7 x uitgekomen)

Jou meisje moet dé mooiste zijn , slank, goed 'figuur'. En ze moet er altijd oogverblindend uitzien. alle jongens vragen je hoe je dat GEFLIKT hebt. want die chick is HOT. noujaa, jij vind haar daarom ook wel héél erg leuk, ze is niet op haar mondje gevallen en geeft iedereen recht in zijn gezicht de waarheid, hou haar wel in de gaten, want wat als ze je playt ?? Maar de meeste zijn trouw hoor, maak je niet druk, zij heeft of blond of bruin haar. En haar make-up zit altijd pikobello in orde. Wat een smaak.Jou boy is the man, alle meiden vallen als een blok voor hem en hij is zoooooooo knap. Je bent helemaal verliefd, Hij heeft een six pack, zijn haar zit altijd goed, en zijn zoenen zijn overweldigend, WAAAAAAA wat ben jíj verliefd, check je wel stiekem even zijn smsjes ..? Het kan namelijk zijn dat hij aan een chicky niet genoeg heeft... Maar de meeste zijn trouw hoor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • MimiLovesYou

    STOOEER!!(cool)
    maar zack evron ofso vind ik niet echt stoer (N)
    maar meer gay (puh)

    1 decennium geleden
  • xDEMOONx

    StOer !!:)

    Is oOwk zOo:)xD

    Maar plaatje van stoer is :
    1. Lelyk
    2. Gay!!
    3. Lelyk & gay:)
    4. NERD:P:)

    1 decennium geleden
  • rosetyler

    Jij valt op slim,aardig en lelijk, oftewel een NERD!

    ALSOF alle slimme jongens meteen nerd zijn.
    ALSOF alle aardige jongens meteen nerd zijn.
    ALSOF alle 'nerds' meteen lelijk zijn.

    En ZAC EFRON STOER?! Laat me niet lachn. dies hartstikke gay ;]

    1 decennium geleden
  • Poppy

    Jij valt op Stoer(cool) mooi plaatje wt daarby hoord XD
    xx

    1 decennium geleden
  • miiryeah

    Nou ik val dus op lief...
    & het klopt nog ook.. (L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?