welk historische figuur zou jij zijn?

er zijn in de geschiedenis veel vrouwen te vinden die de wereld hebben veranderd. kijk met welke beroemde dame jij het messt gemeen heb en....

TEST IT!

Mogelijke uitkomsten

marie curie (12 x uitgekomen)

een briljante wetenschapster die de radioactiiteit heeft ondekt. het werk van marie curie is bepalend geweest voor behandeling van ziektes. net zoals zij begeef je je op nieuwe terreinen. je bent slim, toegewijd en geduldig- allemaal eigenschappen van een succesvolle pionier.

mother teresa (11 x uitgekomen)

zij is de bescherheilige van de aller armste en heeft tijdens haar leven duizenden mensen geholpen. je hebt de zelfde onbaatzuchtigheid die zij had en laat het welbevinden van anderen voor die van jezelf gaan. jij kan veel betekenen voor de mensheid

carry slee (18 x uitgekomen)

net als deze succesolle schrijfster wil je boeken schrijven die niet alleen voor onderhoud zijn, maar ook een boodschap bevatten. met een verbeeldings kracht als die van jou kan je er komen. jij zal je sporen achterlaten door je schrijftalent.

amelia earhart (16 x uitgekomen)

amelia brak vliegrecords voor snelheid en afstand en vloog al in 1932 de wereld rond. net als zij ben jij een echte wereldreizigster. jij bent niet gelukkig als je er niet op uit kan gaan op zoek naar nieuwe oorden en elke keer weer grenzen overschrijden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Dizzx

    Marie Curie =D Nice, leuke quiz! KUDO! =D

    1 decennium geleden
  • Isabellehh

    Amelie Earheart ^_^

    1 decennium geleden
  • alisadb

    carry slee(A)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Carry Slee. Leuke quiz! (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?