Op wie van shakugan lijk jij?

I love shakugan no shana daarom heb ik deze quiz ook gemaakt(flower)
Je kunt uitkomen op de flame'haze's, op de mistes, op Ike of Kazumy.

Mogelijke uitkomsten

Shana (31 x uitgekomen)

Shana

Shana is een flame haze die de wereld in balans houdt door o.a. Guze no Tomogara, de krachten van onbalans, te verslaan. Zij is gebonden aan een zogeheten "divine vessel", een van de krachten van balans, genaamd Alastor of ook wel genoemd "Tenjō no Gōka" (Vlam des Hemels) die met haar communiceert door middel van een Cocytus, een item voor communicatie, die de vorm heeft van een hanger.
Eerst ziet Shana Yuji alleen maar als een object en interesseert zich alleen voor hem vanwege de hougu, een magisch item, in Yuji`s lichaam en ze beschermt hem alleen zodat die niet in handen van de guze no tomogara valt. Maar beetje bij beetje ontwikkelen haar gevoelens voor Yuji zich, wat leidt tot heel wat vermakelijke taferelen.
De gevoelens die zij krijgt voor Yuji zijn helemaal nieuw voor haar, aangezien zij daar van haar mentoren Wilhelmina Carmel en Alastor niets van heeft geleerd toen ze klein was en nog op de Tendōkyū woonde, een stuk land dat zweefde in de lucht met een kasteel erop. Deze gevoelens gaan in conflict staan met haar plicht als flame haze en daar raakt ze van in de war.
Uiteindelijk vindt ze de balans tussen die twee doordat zij in de laatste aflevering zichzelf op wil offeren door een move, een magische handeling, te gebruiken die de drager van die kracht, de container, zou vernietigen. Yuji gaat uiteindelijk met haar mee, zeggend dat hij lang geleden al besloten heeft dat hij met haar mee zou gaan. Dan, vlak voordat ze de Jizaihou, een magische handeling, activeert zegt ze tegen Yuji dat zij van hem houdt. Daarna blijkt dat zij de Jizaihou heeft overleeft omdat de capaciteit van haar lichaam groot genoeg was voor de gehele omvang van de spreuk

Yoshida (127 x uitgekomen)

Yoshida

Een klasgenoot van Yuji die in het geheim verliefd op hem is, maar het hem niet durft te zeggen. Gedurende de gehele serie maakt ze voor hem lunches klaar die Yuji dankbaar opeet. Later verklaart zij Shana de oorlog om Yuji (die zij trouwens heel eerlijk uitvechten) en later in de serie ontdekt zij dat Yuji een torch is waarna ze huilend wegrent. Yuji rent haar achterna en later die aflevering vertelt zij hem haar gevoelens.

Margery-Daw (54 x uitgekomen)

Margery-Daw

Een flame haze met als divine vessel een boek dat Marcosius heet. Haar gevechtsvorm is een weerwolf en zij is de houder van de cobalt flame, wat een verwijzing is naar de kleur is van de vlammen die zij afvuurt. Overigens verschaft dit haar niks extra`s ten opzichte van de andere divine vessels. Zij is een groot liefhebber van drank en drinkt zich vaak de laplazerus om vervolgens wakker te worden met een kater.

Ike (52 x uitgekomen)

Ike

Hayato Ike is Yuji's beste vriend, zij zijn al vrienden sinds de basisschool. In de serie helpt Ike Yoshida om haar gevoelens te vertellen aan Yuji en probeert ze een soort van te koppelen. Later blijkt dat ook hij gevoelens heeft voor Yoshida, waar hij eerst twijfels over heeft en na een uitval tegenover Yuji hem dat verteld en verzekert dat hij het wel zou merken wanneer hij eruit was.
Toch blijft Ike vriendelijk tegenover Yuji en in de laatste episode verklaart Ike Yuji de oorlog op dezelfde manier als Shana en Yoshida deden.

Sakai Yuiji (31 x uitgekomen)

Yuji lijkt een gewone jongen maar dat is hij niet. Hij is namelijk een torch, maar niet zomaar een torch, hij is een mistes, een torch met een magisch voorwerp in zich. Dit voorwerp heet Reji Maigo(verdwaald kind op middernacht) en heeft een heel bijzonder effect, want andere torches verdwijnen op den duur, terwijl zijn levensenergie wordt hersteld op middernacht.

Yuji is een aardige jongen die veel geeft om zijn vrienden, ook neemt hij het feit dat hij een torch is en eigenlijk niet eens bestaat heel goed op, aangezien sommige andere torches in een diepe depressie raakten of niet verder wilden leven. Verder weigert hij zich neer te leggen bij sommige meningen of standpunten van Shana, bijvoorbeeld haar neigingen om te zeggen dat ze "maar" een flame haze is en Yuji "maar" een mistes is. Daar reageert hij heel fel op, een van de gevolgen was dat hij haar Shana heeft genoemd

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?