But how do you expect me to live alone with just me <*>2<*>

superhuman (L)

Mogelijke uitkomsten

What is so fun about being good? (12 x uitgekomen)

Snel grabbelde ik men huislseutel die ik eerder die dag had gekregen uit men kontzak en draaide snel het slot om. Ik zakte van opluchting neer tegen de deur. Ik weet niet wat het was maar ik was blij dat het weg was.

Ik wierp een vluchtige blik op de klok.. 2 uur
Ik hief mezelf op en sloffelde op men sneakers naar de tuin. Zwijgend plaatste ik me op een tuinstoel. S'avonds was sterrenkijken men favo bezigheid. Veel kon ik nooit doen. Behalve uitpakken , maar ik had geen zin vandaag. Alles was s'avonds altijd zo rustig , zo vredig .

Even kon ik men fantasie op de vrije loop laten gaan , even maar. Tenminste totdat de sterrren langzaam verdwenen , en de zon langzaam zen opkomst maakte.

"Schat , je moet zo op school zijn." Men moeder stond in het deurgat , met der badjas aan en der pantoffels. "Het is al 8 uur schat" Ze glimlachte en verdween dan met haar kopje koffie. "Hier gaan we nog eens voor de volgende keer" Ik snelde naar men kamer en gritste haastig een outfit bij elkaar.

Op men paarse pumps strompelend probeerde ik naar men pa's auto te lopen. Ja ik weet het , niet echt blits , in de ouwe zen auto rijden maar , ik heb tenminste men eigen vervoer :p

Na een kwartiertje had ik de auto geparkeerd , tenminste na zowat 5 auto's te hebben besgadigt ^^ , alleen jij en ik weten hiervan !

Ik nam snel men roxy rugzak beet en 'probeerde' te lopen naar het schoolgebouw. De vele treden en .. héél veel treden!

Alsof men dag nog niet erg genoeg was , zag ik een paar blonde kleine meisjes met collageen in der lippen giechelen naar me. "Wat staan jullie daar nou te grijnzen barbie's" Sorry als het wat grof overkomt maar ik was best wat pissed die dag.
Ze trokken direct een boos gezicht en verkasten.

Die oude vrouw aan de balie was nie veel beter." Hoe was je naam ook alweer? Hoe? En hoe spel je dat?" Nyx gadverdamme! wat denk je dat er iemand bestaat met de naam Niks of Nikes?

Maar zoals altijd was ik beleefd en bleef ik maar knikken en spellen en articuleren. Uiteindelijk kreeg ik men lessenrooster toegeschoven. Wat bleek ? Ik zag zo'n 4 uur - studie - staan. "Leuk" mompelde ik

"Euhm ... waars is het studielokaal?" Ze haalde der kaugom uit der mond en plakte het aan de onderkant van de balie. "trap op , eerste deur links. Je merkt het wel , het is een grote deur."

Ik knikte nog even vriendelijk en liet de oude kauwgum kauwende brildame achter me.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xmrsxhoranx

    Goed verhaal! (lol)

    7 jaar geleden
  • ariya

    oeh!!!
    super snel verder!!!
    of ga je niet meer verder??
    xxx

    1 decennium geleden
  • zottie

    snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • Natalya

    super!!!

    snel verder

    love it!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?